„СеминАРТ“ дава формулата за успешна кариера в музиката на прохождащи русенски творци

0
Събитието ще се състои в зала „Русе“ в сградата на Националното училище по изкуствата
Събитието ще се състои в зала „Русе“ в сградата на Националното училище по изкуствата

Събитието ще се състои в зала „Русе“ в сградата на Националното училище по изкуствата

На 21 и 22 октомври Сдружение "4ЕТРИ" кани всички изкушени от музикалния бранш на втория по рода си музикален семинар СеминАРТ "По стъпките на музиката II". Събитието ще се състои в зала „Русе“ в сградата на Националното училище по изкуствата "Проф. Веселин Стоянов".

Лектори на събитието ще бъдат Марко и Васил Анастасови - изявени и успешни имена в музикалния бизнес и директори на най-бързо разрастващата се българска музикална компания – „MUZE Management“. Към тях ще се включи и Искра Милкова - един от най-видните вокални педагози в момента, работеща с редица известни български изпълнители, организатор на конкурси и жури в такива. Участниците в музикалния семинар ще се срещнат и с Искрен Тончев Iskrata - популярен български изпълнител, автор и музикален продуцент.

Лекторите ще се постараят да бъдат максимално полезни със своите знания и опитност на всички прохождащи в музикалния бранш. Семинарната част ще бъде на 21 октомври /събота/, като програмата включва лекции и уъркшопи на теми „Развитие на артисти“, „Формулата за успешна кариера в музиката“, „Рецептата за хит“.

На 22 октомври /неделя/ от 19:00 часа в зала „Русе“ ще се състои концерт, който ще събере лекторите и участниците в семинара, за да отпразнуват заедно на сцената наученото.

Семинарът е подходящ за всеки, който свързва себе си по някакъв начин с музиката, изпълнението на сцена, музикалния бизнес или просто е любопитен за този бранш. Допълнителна информация можете да получите на имейл [email protected] или на телефони 0895706202 и 0879535635.

Семинарът и концертът са с вход свободен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари