Семейството на Михаел Шумахер взе необичайно решение

3
Снимат документален филм, посветен на живота на звездата
Снимат документален филм, посветен на живота на звездата Снимка: БГНЕС

Семейството на Михаел Шумахер променя навиците си. Обикновено много дискретно, то току-що взе голямо решение, което ще зарадва феновете на пилота.

На 29 декември 2013 г. животът на Майкъл Шумахер се промени. Този ден седемкратният световен шампион на Формула 1 стана жертва на сериозна катастрофа при каране на ски във Френските Алпи. Според показанията на медицинските екипи ударът е бил толкова силен, че каската на пилота от Формула 1 не е издържала на удара. В резултат след дълги месеци, прекарани в кома, 50-годишният германец загуби възможността да ползва крайниците си. Тъжен обрат на съдбата, върху която ще акцентира документален филм, който ще бъде излъчен на 5 декември тази година и е посветен на живота на звездата.

В официално изявление Забине Кем, официален говорител на рода Шумахер, съобщи, че семейството на пилота “напълно подкрепя” проекта. Дори се съгласи да даде “непубликувани архиви” на режисьорите Майкъл Уич и Ханс-Бруно Камертонес. Решение, повече от необичайно за роднините на барон Руж, които винаги са залагали на картата на дискретност.

Като съпруга закрилница, Корина винаги е следяла никаква информация да не излиза за състоянието на здравето на този, за когото се омъжи на 1 август 1995 г. И все пак, заедно с Ролф, бащата на Шуми, Джина и Мик, нейните две деца, или някои от нейните конкуренти, тя е сред тези, които са се съгласили да свидетелстват в документалния филм. Един начин за нея да разкаже за истинския Михаел Шумахер, такъв, какъвто тя най-добре го познава в най-съкровените си отношения. Трейлърът на филма ще бъде представен тази седмица на филмовия фестивал в Кан, пише Daily Mail. Продуцентите твърдят, че филмът е направен, за да отбележи рождения ден на Шумахер през януари и 25-та годишнина от първата му победа в световния шампионат през 1994 година. Шумахер не е виждан публично след инцидента през декември 2013 г.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари