Семеен скандал е причината за двойното убийство и самоубийство в Пазарджишко

0
Мъж уби жена си и дъщеря си в село Черногорово и след това се самоуби
Мъж уби жена си и дъщеря си в село Черногорово и след това се самоуби Снимка: ОДМВР - Пазарджик

Мъж уби жена си и дъщеря си в село Черногорово и след това се самоуби

Прокуратурата и полицията дадоха подробности за двойното убийство с последвало самоубийство на семейство в пазарджишкото село Черногорово.

Сигнал за стрелба е подаден към полицията около 09:30 ч. тази сутрин.

На този етап се знае, че убийството е извършено със собствено огнестрелно оръжие от 71-годишен мъж от Черногорово. Той е убил 71-годишната си съпруга и 45-годишната си дъщеря, след което се е прострелял.

"Причина за смъртта са огнестрелни наранявания във всяко едно от лицата - по две в жените и едно в слепоочието на мъжа", посочиха от прокуратурата, предаде "Фокус".

Извършителят е имал разрешение да носи и съхранява оръжие, бил е ловец. Притежавал е късо нарезно оръжие, пистолет и две ловни пушки.

"На този етап на база данните, които имаме, може да се каже, че се касае за битов скандал по банален повод", посочиха от полицията.

По последна информация 45-годишната жена е пребивавала в чужбина, там е работела и живеела.

Изясняват се всички факти и обстоятелства около трагедията. На този етап няма данни за съпричастност. Водят се разпити, установяват се близки до семейството.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    1
    Ясно
    Курви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари