Жена стреля по бездомни кучета и рани минувач в Пазарджик

1
Пушката е иззета, но жената не е задържана заради здравословното ѝ състояние
Пушката е иззета, но жената не е задържана заради здравословното ѝ състояние

Пушката е иззета, но жената не е задържана заради здравословното ѝ състояние

69-годишна жена от Пазарджик рани в лицето минувач, докато стреля с пневматична пушка по бездомни кучета, обикалящи дома ѝ. Сигналът е получен вчера и на място били изпратени полицейски служители. Екшънът се е разиграл на бул. "Александър Стамболийски".

Жената не е задържана заради здравословни проблеми, но срещу нея се води досъдебно производство, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в града Мирослав Стоянов.

Простреляният е 42-годишен мъж, който е подал сигнала в полицията.

Полицаите установили на място, че по първоначални данни 69-годишната жена произвела изстрел с пневматична пушка по няколко кучета, обикалящи около дома и. Неволно тя простреляла преминаващ наблизо 42-годишен мъж от Пазарджик. Той е прегледан в МБАЛ - Пазарджик, като е установено, че е ранен със сачма в областта на лявата буза на лицето. Няма опасност за живота му.

Пушката е иззета от органите на реда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари