Селскостопански постройки и покрив на къща горяха в Мартен

0
Причината за пожара е било небрежното боравене с открит огън
Причината за пожара е било небрежното боравене с открит огън Снимка: TVN / архив

Три пожара и обезопасяване на опасни вещества са сигналите, които са отработили дежурните екипи на дирекцията през изтеклото денонощие.

От 12:08 до 13:35 часа служители от Втора РСПБЗН – Русе с два автомобила са пратени на сигнал за запалена барака в гр. Мартен, на ул. Страхил Войвода. При пристигане на място огнеборците са заварили да горят две селскостопански постройки, долепени до къща и част от покрива на съседна сграда в друг имот, както и около 300 кв.м. сухи треви и храсти. При инцидента не са пострадали хора, но са нанесени материални щети. Причината за пожара е било небрежното боравене с открит огън.

За времето от 13:25 о 14:35 часа екип на РСПБЗН – Сливо поле с един автомобил е реагирал на сигнал за запалени сухи треви в с. Борисово. Произшествието е ликвидирано без щети.

Още две сигнала са отработили пожарникарите – служителите на ССОД към РДПБЗН са посетили адрес на ул. Шести септември, заради счупен живачен термометър в 18:54 часа, а от 23:42 до 00:10 часа екип на Втора РСПБЗН е гасил запалени отпадъци в метален контейнер на ул. Димчо Дебелянов в Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари