Седмичен хороскоп за 7 - 13 февруари 2022

0
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

Овен 

Седмицата ще премине за вас под мотото: „действай, иначе ще загубиш“. Важно е да сте активни във всички области на живота. Това е идеално време за работа, любов, спорт, пътуване. Дори и да нямате ясен план, можете да действате въз основа на предчувствие и вдъхновение. Звездите и планетите ще ви подкрепят при рискованите действия. Това е вашето време, вашата възможност да излезете на сцената и да диктувате своите правила на играта на всеки.

Телец 

Силно се препоръчва да не прехвърляте отговорността върху други хора. Трябва да решите всичките си проблеми сами, а също и да не обвинявате Вселената, всички около вас, държавата, лошото време или нещо друго за провала. Късметът има готовност да ви се усмихне, но вие можете да го загубите, ако сте непредпазливи и невнимателни. На проблемите трябва най-добре да се погледне философски, като се помни, че в крайна сметка те ни правят по-силни.

Близнаци 

Трябва по-малко да слушате съветите на непознати и тези, на които нямате доверие. Ще трябва да станете по-дисциплинирани. Съсредоточете се основно върху въпроси, които изискват спешно приключване. Важно е да спазвате обещанията си и да се борите с импулсивността си. Това ще бъде отличен начин за решаване на проблеми и изграждане на правилни взаимоотношения с другите. За по-самоуверените представители на знака тази седмица обещава много приятни изненади – срещи, събития.

Рак 

Седмицата ще бъде много благоприятна за домакински задължения и грижи, така че ще можете добре да почистите дома си, да подредите работното място и да се отърве от ненужните неща, които блокират положителната ви енергия. Звездите ви съветват да почивате в строго определено време, да не отлагате това за пореден път. Също така, по време на работа, не трябва да се разсейвайте от второстепенни неща. В някои ситуации ще са ви необходими запазване на хладнокръвие и спокойствие.

Лъв 

Очаква ви една много продуктивна седмица, в която спокойно можете да се заемете с творчески дела и задачи. Основната ви уязвимост е вашата импулсивност. Трябва да обмисляте нещата на спокойствие и възможно най-внимателно и в никакъв случай да не рискувате. Всякакви негативни промени в живота могат да се обърнат във ваша полза. В това ще ви помогнат звездите и планетите, особено Уран. Преди всичко стремете се да следвате законите на Вселената и да не ги нарушавате.

Дева 

Седмицата обещава да бъде изключително продуктивна. Всичките ви мисли най-вероятно ще бъдат насочени към изпълнение на задачите. Не бива да си налагате никакви ограничения, защото можете абсолютно всичко. Просто трябва да го поискате. Съсредоточете се основно върху въпроси, които изискват спешно приключване. Едва след това можете да се забавлявате и да отделяте време за релакс, вашите хобита и забавления. Времето е благоприятно за романтични развлечения.

Везни 

Силата на мисълта ще помогне да превърнете мечтата си в реалност. Важно е да вярвате в положителния резултат и да избягвате хора, които постоянно се съмняват в нещо, дърпат ви към дъното с неприятните си мисли, безпочвени съмнения. Много е важно да не падате духом и да не се страхувате да поемете отговорност за бъдещето си. Трябва много да се пазите от болести и прекомерна умора. Това са единствените ви врагове, които могат да нарушат всички планове.

Скорпион 

В началото на седмицата могат да възникнат тревожни мисли. Те ще се превърнат в основен катализатор за проблеми. Тези дни ще бъде полезно да мислите за перспективите, за бъдещето, за нови планове, пазаруване, пътувания. Можете да проявите малко егоизъм, като отделите повече време за себе си. Разбира се, могат да възникнат ситуации, когато близките наистина се нуждаят от подкрепа. В този случай е важно да не стоите настрана.

Стрелец

Трябва да бъдете малко по-скромни, за да приспите бдителността на своите врагове и недоброжелатели. Трябва по-малко да провокирате всички наоколо и да спрете да предизвиквате всички подред. Не давайте поводи за завист и за клюки. Важно е да се научите да разпознавате енергийно опасните хора, тъй като именно те ще станат най-големият ви проблем през седмицата. Тези, които засега седят на два стола, да внимават, че да не паднат накрая на земята.

Козирог

Напълно е възможно нещо да се обърка тези дни. В първият момент може да се паникьосате, но ако запазите спокойствие, ще намерите решение или поне проблемът няма да ви се вижда вече толкова голям. Възможно е спокойствието ви да бъде нарушено от спорове с близки или приятели. За да избегнете това, по-добре е да не отстоявате на всяка цена позицията си. Тази седмица ще имате взаимодействие с човек, с когото ви свързва силна карма. Възможно е това да е разплата за минали грешки, но има и възможност този човек да донесе щастие и любов.

Водолей 

Седмицата е идеална за смяна на обстановката, релаксация, преосмисляне на познати неща и процеси, релаксация, духовни практики. Ще бъдете уязвими към опасности и предизвикателства. Важно е да вярвате в себе си и че можете да ги преодолеете, защото е така. Добре е да бъдете по-внимателни в отношенията с хората. Най-трудното нещо за вас ще е да намерите общ език с хора с консервативни възгледи. В любовната сфера може да се появи възможност, от която си струва да се възползвате, ако сте свободни и необвързани.

Риби 

Тази седмица е чудесна за укрепване на семейните връзки, прекарване на време със съпругата или съпруга си, с деца или родители. Важно е да обърнете внимание на всички, които обичате. Близките очакват от вас топлина, доброта и приятни думи. За да приложите плановете си възможно най-бързо, е необходимо да действате сами и да не чакате външна помощ. Планетите са на ваша страна. Важно е да бъдете възможно най-обективни в анализа на реалното състояние на нещата. Това ще помогне за предотвратяване на грешки в работата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари