Дневен хороскоп за 7 февруари 2022

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Ден на промяна, преоценка на стойностите

Пригответе се за неочакваното, плановете ви могат да бъдат нарушени, да се случат непредвидени събития, затова е важно бързо да умеете да решавате проблемите. Не трябва да им се оставя време за развитие.

Старайте се да останете спокойни и да се отнасяте с разумна доза ирония към събитията. Приемайте с радост всички промени и бъдете открити към новото. Ден, в който не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално.

Енергията на деня е подходяща за вътрешна работа върху себе си. Представете си, че през всички сфери на живота ви преминава пречистващата енергия на огъня. В него изгарят всички препятствия и всички качества, които ви пречат, всички обиди, неприятности и вие отново се прераждате в ново качество. Пречистващият огън може да бъде реален или вътрешен, голям или малък.

Овен 

Днес всичко върви по план, нищо не ви задържа и всъщност усещате, че всичко ви движи само напред. Диктувате невероятно темпо и излъчването ви също е силно, със супер ефект върху околната среда.

Телец

Ако се придвижвате към конкретни планове, можете да очаквате повече успех. Колкото по-добре планирате нещата, толкова по-лесно ще ви бъде. Ако управлявате добре ситуацията, вече можете да постигнете трайни резултати в дългосрочен план.

Близнаци

Малко сте напрегнати в понеделник сутрин, така че ви е трудно да се настроите за работа или по-точно за всичко. От друга страна, ако се оставите на потока да се понесете, няма да имате лош ден, ще има много неща, които ще ви развеселят.

Рак 

Мислите ви може да са свързани с мистерия по тема, с която може би сте се занимавали само повърхностно досега. Инстинктите и интуицията също са силни във вас през първата половина на седмицата, което може да бъде добър компас за вас в очаквана противоречива ситуация.

Лъв 

Първата половина на седмицата може да внесе мир и хармония в живота ви и да ви накара да забравите за известно време за всички грижи и скърби, от които сте били погълнати в миналото. Понякога ще бъдете малко шумни и настойчиви, но сега се чувствате изпълнени с живот.

Дева

През първата половина на седмицата ще ви се отворят нови възможности да натрупате опит и да изразите себе си по нов, индивидуален начин. Ако ще направите нещо ново, бъдете смели и дори разчупващи формата, не се страхувайте да приложите новите си идеи.

Везни 

Труден ден и възможни проблеми с комуникацията. Може да почувствате, че не сте в хармония с другите или някои хора може да не са в състояние да контролират нервите си. Имате доста натоварен ден и може случайно да забравите за някого или нещо.

Скорпион 

Може да се наложи да излезете от зоната си на комфорт и да се справите с нещо, което не обичате. Ще имате силно чувство за инициативност и поемане на рискове. Това прави решенията по-лесни в някои случаи, но също така лесно води до необмислени стъпки.

Стрелец 

През първата половина на седмицата може да имате повишено безпокойство за роднина или добър познат и макар че вероятно ще бъдете безпомощни да се движите през събитията, ще се опитате да бъдете полезни по някакъв начин.

Козирог 

Ако не можете наистина да се отпуснете тези дни, сте в беда. Не трябва да позволявате работата и отговорността да погълнат напълно душата ви. Сложете се на зарядното! От любовна гледна точка може да се очакват страстни разногласия с партньора ви днес, без значение коя тема се обсъжда.

Водолей 

Не се изсилвайте в ентусиазма си, защото може да се спънете, да направите грешка или да попаднете в капан. Опитайте се да стоите с двата крака здраво на земята. Черпете от вътрешната си мъдрост и следвайте инстинктите си.

Риби 

Първата половина на седмицата ще бъде изключително забавна и вълнуваща за вас. Ако искате да промените живота си, не можете да намерите по-подходящ момент за това. Сега можете да бъдете по-смели от обикновено и да „прегърнете“ нещо, което отдавна сте мислили.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари