Седмичен хороскоп за 28 февруари - 6 март 2022 година

1
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

Изненади за Овните, напрежение за Телците

Овен

През седмицата от 28 февруари до 6 март ще имате странни преживявания или съновидение, за които трудно ще намерите обяснение, защото те не импонират по никакъв начин с настоящето ви прераждане. За някои от вас едно такова съновидение може да бъде свързано с мъж от Отвъдното, което ще ви накара да се заинтересувате от мистичното и непознатото в живота. Възможно е да проявите по-голям интерес към окултизма или да потърсите контакти с медиум. През седмицата ще ви изненадат различни положителни събития и срещи, свързани предимно с вашия любовен или интимен живот. Едно ново приятелство може да ви донесе различни приятни емоции или интересни познания за света, в който ние всички живеем. През седмицата ще бъде добре да избягвате всякакви рисковани действия, екстремни спортове или други занимания, които могат да създадат неприятна и дори трагична ситуация. През тази седмица избягвайте продажба на вещи или имущество, както и покупката на такива от втора ръка. През тези седем дни избягвайте подялба на пари или имущество, тъй като трудно ще постигнете съгласие. Момчетата и момичетата ще преминат през седмица, в която често ще се усещат като неориентирани какво става в живота и защото точно такива събития им се дават да преживеят. Събития или спомени от миналото ще играят голяма роля във вашето настояще. Решения и действия на хора родени под знака на Близнаци, Водолей или Везни ще носят неясноти за вас относно техния смисъл. Често ще се усещате раздразнителни, нетърпеливи, сякаш някакво невидимо напрежение ви контролира без да имате възможност да му се противопоставяте. Мъжете ще се чувстват несигурни, нестабилни, което може да има някаква връзка и с едно здравословно неразположение. Отношенията в с жени, както с роднини, така и такива, които са извън вашето семейство ще се окажат много по-сложни през тази седмица. Трудно ще намирате съгласие, нетърпението винаги ще провокира недоразумения или непреднамерена обида. През тези седем дни всеки един от вас ще получи по един шанс, но всеки ще го „види“ или пропусне според нагласите си за подобни преживявания. Жените ще се наслаждават на динамиката в ежедневието ви, която ви кара да се чувствате живи, търсени, полезни, харесвани, обичани и т.н. Възможността за допълнителни пари в личния ви бюджет ще бъде допълнителен стимул към настроението ви. Предстоят ви много контакти, по-активно общуване с хора от различни слоеве на обществото, в което живеете.

Телец

През седмицата от 28 февруари до 6 март ще преминете през един важен период за разрешаване на важни проблеми или различни по характер затруднения. Най-вероятно това ще бъдат неща, които ви създават някакъв дискомфорт или напрежение на работното ви място. Вашите практически и мъдри действия ще бъдат важна част за тяхното успешно приключване, както и възникването на нужните за това благоприятни обстоятелства и нови възможности. През седмицата ще ви изненада неприятна новина свързана с жена, която познавате и неочаквано събитие в нейния живот. През тази седмица ще имате повече контакти с роднини, както и повече отговорности свързани с тях. Развитието на събитията през седмицата ще е много променливо, понякога ситуациите ще се променят дори в рамките на един ден. Избягвайте емоционални натоварвания свързани с очакване за нещо лошо в живота ви. Много важно за вас ще бъде да избягвате стреса и да не се натоварвате с някакви конкретни очаквания за развоя на събитията. Приятните изненади през тези седем дни ще дойдат чрез различни новини и съобщения. Мнозина ще се зарадват на важен документ или договор. Успеете ли да съхраните себе си от негативи емоции, в края на седмицата ще разберете, че сте преминали успешно през едно сложно, но продуктивно за вас време. Момчетата и момичетата ще бъде добре да се вслушат в думите на по-възрастен мъж, с когото ще имат разговор или общи действия свързани с училище, университет или работа. Добро влияние върху вас ще има човек, който е ваш ментор, треньор или учител. Не се заяждайте или не дискриминирайте по никакъв начин по-млади от вас хора или деца. Дори да го правите на шега, последствията могат да се окажат доста неприятни. Мъжете ще се сблъскат с някои неочаквани проблеми свързани със здраве, с неща върху, които нямате контрол, неприятни новини, които ще са свързани с важни за вас хора и др. Особено внимание ще изискат събития или отношения свързани с хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева или с такъв асцендент. Избягвайте конфликти с непознати или случайни хора. Жените ще усетят товара на новите отговорности, които 2022 носи за тях. Предстои ви седмица на важни решения, контакти с юридически, съдебни или административни инстанции. Ще имате повод за събиране или за покупка на подарък за момиче или за млада жена. Жените до 35 годишна възраст ще успеят да започнат една нова промяна в живота си.

Близнаци

През седмицата от 28 февруари до 6 март бъдете реалисти в очакванията, които имате за вашата работа или бизнес. Съобразявайте се с ежедневните промени, задачи, ситуации. Ако имате очакване за нова работа, вероятността да намерите такава през тези седем дни е много голяма. Възможни са контакти с представители на държавна, банкова, данъчна или друга институция свързани с ваши минали действия и ангажименти. През тази седмица много внимателно подхождайте при разрешаването на неприятности в живота на близка жена. Вероятно тя има по-добра идея за тяхното разрешаване и ще бъде добре да се вслушате в нейните думи. Седмицата ще изненада мнозина с неочакваното развитие на една любовна връзка или с началото на нова такава, която тепърва ще има своето интересно развитие. За съжаление тази седмица ще разстрои мнозина от вас с една неприятна новина свързана с човек, когото познавате или който е от кръга ви роднини. Ще бъде добре да използвате благоприятните тенденции през тези седем дни и да разчистите неприятности, за които сега ще се появят нужните обстоятелства. Не е важно кой какво печели, а да се разтоварите от напрежението. Момчетата и момичетата ще разчитат много на късмета си през тази седмица. Предстои ви важна изява, представяне или среща. Може да получите полезна за вас информация от човек роден под знака на Рак, Риби или Скорпион, но внимавайте как ще я използвате. Не споделяйте неща свързани с ваши приятели или познати, които ви помагат с каквото могат или които ви споделят свои лични неща. През тази седмица може да общувате повече по телефон, онлайн чат или други средства за комуникация. Мъжете ще се разочароват от несериозното отношение на приятел или колега в ситуация, в която са разчитали на тях. Лек провал или грешка може да ви постави в неудобно положение, нещо което няма никога да забравите. Неприятностите в семейството ще трябва да се разрешат внимателно, с умение да се общува равнопоставено с всички членове на семейството, независимо от тяхната възраст. Жените ще са склонни лесно да изпадат в паника, да губят часове в размисъл за различни спорове или неприятни преживявания. През тази седмица важен за вас ще бъде контакта с човек роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец. Във финансов план може да се зарадвате на добри постъпления в бюджета си. Всъщност едва ли нещо свързано с пари ще успее да ви изненада, но всичко е възможно, нали?

Рак

През седмицата от 28 февруари до 6 март не бързайте да се впечатлявате от думи или предложения, които ще изглеждат доста примамливи интересни за вас. Това особено важи в случай, че нямате близко познанство или роднинска връзка с човека, с когото имате подобна комуникация. През тази седмица добро развитие ще имат ваши ангажименти свързани с финансови документи и всякакъв вид договори. През тези седем дни може да ви зарадва добра новина свързана с предстоящо увеличение на паричните постъпления в семейния ви бюджет чрез работа, наем или друг източник на доходи. Тази седмица ще бъде благоприятна за пътуване особено целта на пътуването ви е свързана с някакъв бъдещ ваш проект. През седмицата ще следите пътуване на ваш роднина или ще бъдете съпричастни по някакъв начин на неговите планове свързани с пътуване. Седмицата може да зарадва някои от вас с новина свързана с раждане на дете или друго подобно събитие, което ще се случи в друг град или държава. Момчетата и момичетата да внимават как харчат парите си през тази седмица, за да не се окаже че са изчерпали бързо своите ресурси. Възможно е да преминете през период на съмнения или притеснения в личния си живот, които може да имат връзка с ваша романтична връзка или с човек, когото харесвате, но не смеете да споделите своите чувства. Неприятности с друго момче или с мъж под 35 годишна възраст няма да ви изненадат, защото имате „стари сметки за разчистване“ или сложни отношения в миналото си. Мъжете ще имате различни задачи и ангажименти с жени, както с тези от семейството, така и с други роднини, приятелки, колежки или познати. Тези от вас, които имат дъщеря ще запомнят тази седмица с едно специално преживяване. Седмицата ще бъде благоприятна за действия свързани с финансови и банкови документи, плащания, получаване на пари и др. Жените ще определят ежедневните си планове на база новини, разговори или информация от предходния ден. Това ще бъде една динамична седмица, в която всеки ден ще има едно ново, самостоятелно развитие в живота ви. Разговори с хора от кръга ви роднини или приятели ще бъде повод за размисъл относно евентуалните промени, които смятате за добре да реализирате през 2022. Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, както по разбота, така и с цел отдих.

Лъв

През седмицата от 28 февруари до 6 март основните ви проблеми или неприятности, с които ви предстои да се сблъскате ще са от материален или имуществен характер. Възможно е някой в дома ви да повреди важна за вас вещ, поради неумение да я използва. Един конфликт в такава ситуация няма да помогне много, освен че ще освободите от себе си голямо количество негативна енергия, която ще отиде в другия човек. През тези седем дни ще очаквате среща или друго важно събитие свързано с близък човек, независимо дали е ваш роднина, приятел, съсед или колега. Новите познанства (лични или такива свързани с работата/бизнеса ви) през тези седем дни няма да са неочаквани, ще имате предварителна уговорка за подобни срещи или контакти. През тази седмица мнозина от вас ще вземат решение свързано с бъдещето на една приятелска връзка, поради възникването на различни сложни или неочаквани ситуации. Това ще бъде благоприятен период за предложение за брак или за друга форма на сериозно обвързване. През тези седем дни може да ви изненада събитие свързано с юридически казус в живота на ваш приятел. През седмицата причина за сериозен стрес ще бъде здравето на човек, когото познавате. Развитието на тази ситуация ще е непредсказуемо. Момичетата и момчетата ще има за какво да мислят през тази седмица. Действията на ваши приятели ще ви озадачават, защото те ще бъдат коренно различни от това, което сте смятали че е важно и ценно за тях досега. Може да имате някои конкретни очаквания за тази седмица, Но тяхната реализация определено ще зависи от събитията, които ще възникнат в семейството или в обществото, където живеете. Ще се наложи да бъдете в помощ на близка жена или поне да и покажете, че тя може да разчита на вас в определени моменти. Мъжете ще трябва да са готови за повече задачи през тази седмица, които едва ли се различават от ангажиментите, които сте имали през предходния период. По-сериозно внимание ще изискат финансовите ви дела, въпреки че през тази седмица едва ли ще се ангажирате с някакви големи пари. Седмицата ще благоприятства ще благоприятства организиране на планове свързани с търсене на нова, по-добре платена работа или други нови източници на доходи. Отношенията ви са хора родени под знака на Скорпион, Рак или Риби, ще имат важно значение за ежедневните ви дела. Любовта ще заема своето полагаемо и място в живота ви и тя ще бъде толкова красива и искрена, колкото вие и позволите да бъде. Жените ще има доста променливо настроение, което ще се дължи на някои разочарования или неудачи при изпълнение на ежедневните задачи. Отношенията ви с жени ще са твърде сложни поради емоционалното ви състояние, или това на другата жена. Малките поводи за радост ще са свързани някой делнични успехи, с комплименти, които заслужено ще получите или с малки жестове на внимание.

Дева

През седмицата от 28 февруари до 6 март ще правите планове за подобрения в дома си, за пролетно почистване или ремонти, които няма да отнемат много време или няма да са скъпи. Възможно е да имате нужда от помощта на специалист при разрешаването на битов проблем. През тази седмица ще може да развиете някои ваши стари идеи или планове, които са били в позиция на изчакване по-благоприятно време. Това, което ви е дадено да постигнете, през тази седмица ще се развива много бързо и почти без големи усилия от ваша страна. През седмицата ще сте съпричастни към важно събитие в живота на човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби или има такъв изгряващ знак. През седмицата ще успеете да разчистите голяма част от ангажиментите си свързани с различни документи или формалности, нещо с което не обичате да се занимавате. През тези седем дни ще получите информация относно неприятни събития в живота на човек, с когото имате близки отношения, приятелство или познанство. Тази седмица ще ви изненада с една неприятна новина свързана с жена, която познавате. Момчетата и момичетата по една или друга причина ще се наложи да прекарат повече време в дома си, или ангажирайки се с повече домашни задачи. Това ще бъде важна седмица за вашите семейни отношения и задачите, които ще трябва да се решат вътре във вашето семейство. За тези от вас, които не се страхуват да работят за да имат допълнителни доходи, седмицата ще предостави такава възможност. Неприятностите, където възникнат такива ще засегнат предимно тези от вас, които чакат наготово както успехи така и пари. Мъжете също ще имат повече грижи и задачи свързани със семейството. Но при тях те ще обхванат един по-широк кръг от роднини, включително такива, които са от страна на съпруга или приятелка, с която живеете заедно. Не всичко в тази седмица ще се случва така, както вие искате и не всяка работа ще ви бъде по сърце. Това ще бъде много ясно изписано на лицето ви, като реакция и настроение. През седмицата ще ви се наложи да отидете някъде по задължение или във връзка със събиране по специален повод. Жените ще са в по-неблагоприятна позиция от мъжете, тъй като по-скоро ще се наложи да следват другите, отколкото да имат някаква лидерска позиция в събитията през тази седмица. Някои от вас ще бъдат ангажирани с дете, с което вече не живеете под един покрив. Ангажиментите могат да бъдат свързани с документи, помощ или услуга, за която вашето дете ще разчита на вас. Една стресова ситуация през седмицата може да бъде свързана с вашето дете или с друг млад човек от кръга ви роднини. Това не бива да създава напрежение или паника, тъй като може да бъде свързано с неща като изпит, представяне пред публика и други.

Везни

През седмицата от 28 февруари до 6 март ще трябва добре да организирате работата си, тъй като ангажиментите ви ще бъдат повече от обикновено. Всеки един от тях ще изисква от вас по-голяма отговорност при изпълнението, независимо дали касае семейството или кариерата ви. През тези седем дни ще може да постигнете много, но единствено при добра организация на действията си. Благоприятно влияние върху делата ви през този период ще изиграе човек, който живее или работи близо до вас. През тази седмица ще наблюдавате внимателно или ще се опитате да помогнете с каквото можете при разрешаването на здравословен проблем на човек, когото познавате. Много вероятно е тази личност да живее в друго населено място, което ще ограничи вашите действия, но няма да намали тяхното значение. През тази седмица ще ви изненадат неочаквани гости или изненадваща среща със стари познати на обществено място, което ще бъде приятна изненада и за двете страни. През тази седмица чрез контактите, които ще имате с хора от близо и далеч, ще получите неочаквана, но много интересна или полезна информация. През седмицата ще преживеете неприятен конфликт с дете или с млад който човек, който ще бъде много емоционален, но хубавото е че ще премине бързо. Момчетата и момичетата ще преминат през една динамична седмица, с повече задачи и с повече отговорности, независимо дали учите или работите. Ще възникне шанс да реализирате една своя мечта или идея, но това няма да се случи без достатъчно усилия от ваша страна. Паричните ви дела ще зависят от разходите в семейството, както и от вашето участие осигуряване на стабилни приходи в семейния бюджет. За някои от вас може да възникне конкретна задача свързана с уреждането на важен финансов (банков) документ. Седмицата ще се запомни със събиране или емоционално преживяване с момиче. Мъжете ще се наложи да преосмислят някои свои отношения или ангажименти с друг мъж, като това включително може да бъде дядо, баща, син, зет или брат. Неприятна новина свързана с мъж може да ви разстрои, но в същото това време да ви накара да се замислите върху някои неща от живота: начин на живот, цели в живота и други. През тази седмица ще ви се наложи по-тактично да разговаряте или работите с хора родени под знака на Козирог, Дева или Телец. Седмицата не носи конфликти с такива хора, но евентуални противопоставяния с тях могат да се отразят по някакъв начин негативно на вашите отношения. Жените ще преминат през една важна седмица, в която ще поставят основите на нова дейност, нов ангажимент или нови отношения. Това ще бъде важен период от време за тези от вас, които са ангажирани със съдебно или юридическо дело. Много нови надежди носи седмицата за вас, както и нови възможности за развитие, и се надявам да имате достатъчно амбиция да покорите нови върхове в живота си. Важно влияние върху вашите решения и действия ще има от страна на хора родени под знака на Скорпион, Риби или Рак. Ако обаче възникнат неприятности с представители на тези три зодиакални знака по-добре направете крачка назад и отстъпете.

Скорпион

През седмицата от 28 февруари до 6 март ще преминете през един непредсказуем период от време, в който трудно ще реализирате плановете си. Много е вероятно да преживеете различни изпитания на вашия дух, който ще трябва да покаже умение да се справя със сложни и непредсказуеми ситуации. През тези седем дни ще се сблъскате с различни прояви на лъжи, измама, опити да бъдете ощетени по някакъв начин или манипулирани в полза на някой друг. Подобни събития могат да провокират раздели с хора от кръга ви роднини, приятели или колеги. През тази седмица някои от вас ще предприемат важно пътуване, или ще имат възможност да реализират важна цел свързана с пътуване. През тези седем дни ще следите противоречивото развитие на ситуация в живота на жена, която ще преживее някакви неблагополучия, които обаче ще се обърнат в нейна полза. През тази седмица ще може да разчитате на закрила от съдбата на неща, които са важни за дома и семейството ви. Това е седмица, която ще запомните с важно събитие от семеен характер. Най-вероятно то ще бъде вашият личен късмет за тези седем дни. Момчетата и момичетата ще преминат през една интересна седмица, защото различни разговори или събития ще ви помогнат да получите една по-голяма яснота за реализацията на важни за вас планове. Ще ви се наложи да общувате или да работите заедно с хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци, което ще бъде добре за вас. Това е седмица, в която ще имате по-добри възможности да разрешите неприятност свързана с вашето образование, кариера или важни за вас отношения. Възможно е да възникне здравословно неразположение, свързано с настинка или вирусна инфекция, както и с някакво заболяване, което от време на време ви създава проблем. Мъжете ще имат силна и продуктивна седмица, в която по-лесно ще изпълнявате своите професионални задачи или бизнес ангажименти. През тези седем дни може да разговаряте и да вземате решения свързани с вашата работа, да създавате нови контакти или да стартирате нови проекти/ нова дейност. Винаги може да намерите време за любов или за романтични преживявания, но нека те не вземат превес над професионалните ви задължения. Внимание ще изискат флиртове на работното ви място, които могат да ви поставят в неудобна ситуация. Някой от споровете или конфликтите през седмицата ще бъдат свързани с хора от вашето семейство или с любовни ви партньор. Жените ще започнат седмицата с една по-оптимистична нагласа за близкото си бъдеще, вероятно поради по-добрите перспективи за реализация на вашите лични планове. Добро влияние при тяхната реализация ще има от страна на хора родени оод знака на Скорпион, Риби или Рак. През седмицата ще имате среща или важни планове с момче или с млад мъж, като взаимно ще си бъдете полезни по някакъв начин. Хубавото на тази седмица е, че ще можете да реализирате вашите очаквания свързани с конкретни действия добри за вашето семейство или работа.

Стрелец

През седмицата от 28 февруари до 6 март ще ви озадачат действията на човек от кръга ви приятели, които са различни от това, което той е правил досега. Естествено е, че ще има конкретни причини за подобно поведение, но вие няма да търсите директен отговор, а ще се опитате да направите сами да разгадаете ситуацията. През тези седем дни мнозина от вас ще търсят пари или друг начин да купят важна или необходима за тях вещ, техника и други. Това ще бъде благоприятна седмица за получаване на пари от продажба или чрез друга уговорка, която имате с хора или с институция. Като цяло финансовите ви дела през тези седем дни ще се развиват благоприятно за вас но понякога с по-бавно темпо, което може да ви създава усещане за несигурност, страх или безпокойство. През тази седмица ще бъде важно да контролирате стриктно семейния си бюджет, за да не възникне “ дупка“ в него от неразумното харчене на средства от страна на друг човек от дома ви. През седмицата могат да ви натъжат или обидят действия и думи на човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева, който определено не е имал подобно намерение. Като цяло седмицата ще благоприятства изчистването на недоразумения във ваши лични, роднински или професионални отношения. Момчетата и момичетата ще са много предпазливи в своите действия през тази седмица, като едно такова внимателно поведение ще си има своята причина. Уроците от някои неуспехи, които преживяхте през последните месеци са ви научили, че е по-добре да изчаквате, вместо да бързате или да оказвате натиск. Това особено важи за отношенията ви с близка жена, която може да бъде ваша баба, майка или сестра. Тези от вас обаче, които нищо не са научили от опита си досега, ще се изправят съответно лице в лице с някои неприятни ситуации или преживяване. Мъжете ще трябва да изслушат внимателно какво един мъж се опитва да им каже, с каква идея се опитва да ги запали и ангажира, тъй като тази личност може много да ви даде, с информацията или опита, който притежава. За вас това ще бъде много важно през тази седмица: да слушате, да събирате информация и да я складирате в себе си за времето, когато ще ви потрябва. През тези седем дни ще възникне ангажимент или среща с човек роден под знака на Телец, Дева или Козирог, нещо което може да ви донесе добро настроение. Жените ще преминат през много силна седмица, с реални възможности за постигане на напредък в семейни или професионални дела. Много важни за вас неща ще може да реализирате през тези седем дни, както и да разчистите един товар от плещите си. Комуникацията ви с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей ще бъде полезна за вас. През тези седем дни ви предстои да вземете няколко решения, които ще определят посоката ви на развитие до края на пролетния сезон. Успехи могат да очакват тези от вас, които ще се ангажират с някакво юридическо или съдебно дело.

Козирог

През седмицата от 28 февруари до 6 март може да получите покана или информация за събиране свързано с възрастни родственици. През седмицата вниманието ви ще бъде насочено към събития в живота на ваши родители, баба и дядо, чичо и леля и други. Тази седмица като цяло идва с по-активен социален живот, с повече срещи и събирания с роднини, с приятели и с хора от близо и далеч. По-голямата динамика обаче може да провокира и по-голямо напрежение при изпълнение на ежедневните ви задачи и отговорностите, които имате в семейството си. Тази седмица ще бъде много важен период в развитието на вашите брачни или семейни отношения, като думите ми по-скоро касаят тези, които са в процес на разпад. Решенията, които ще вземете през тези седем дни ще бъдат окончателни и няма да могат да бъдат променени. Особено трудно ще бъде за тези от вас, които имат брачен партньор роден под въздушен зодиакален знак, тъй като проявите на упорство и инат ще са много силни. През тази седмица ще се ангажирате по-сериозно или отговорно към занимания на ваши деца свързани с техни таланти, спортни заложби или с образованието им. Момчетата и момичетата ще се наложи да разговарят сериозно по въпроси свързани с образованието или кариерата си с мъж, който може да бъде член на вашето семейство, учител, ментор или мениджър. Много важно през тази седмица ще бъде да не живеете с илюзии, да не вярвате на обещания, които някой ви дава просто за да се отърве от вас. Бъдете стъпили здраво на земята, и се научите да живеете с реалностите, в които се намирате в момента. Много събития през тази седмица ще предизвикат различни размисли у вас. Но през тези седем дни по-скоро ще наблюдавате, ще се учите и по-рядко ще вземате важни решения. Мъжете ще се ангажират с по-отговорни задачи в работата си. Могат да възникнат нови ситуации, свързани с допълнителна работа, с неща които ще трябва да свършите в извънработно време и други. Като цяло това ще бъде интересна и продуктивна за вас седмица, стига да имате достатъчно амбиция да реализирате нещата, които животът ще ви даде. Мнозина ще запомнят седмицата с преживяване свързано с момиче или с млада жена от семейството или от кръга ви приятели. Жените ще са нестабилни емоционално, вероятно поради следване на някаква невъзможна на този етап идея или мечта. В личен план също може да имате проблеми в отношенията си с вашия партньор, които допълнително да ви товарят. Неприятна новина свързана с човек, когото познавате ще ви свари неподготвени, тъй като най-малко сте очаквали нещо подобно да се случи с този човек. Бъдете готови за повече задачи в дома си или за различни ангажименти с ваши роднини, които живеят в близо до вас.

Водолей

През седмицата от 28 февруари до 6 март ще вложите много време, енергия и ресурси в развитието на важни за семейството ви планове. Някои от тези неща могат да имат по-продължително развитие, което определено ще бъде очаквано и няма да създава излишно напрежение или страх. През седмицата ще имате ангажимент свързан с роднина, който не живее заедно с вас и който най-вероятно се намира в друго село, град или държава. Тази седмица ще благоприятства развитието на вашите материални и имуществени дела, особено на тези, от които очаквате някакви финансови приходи или друга облага: наеми, продажба, замяна и др. Това ще бъде благоприятна седмица за покупка на имот или на вещи за дома. През тази седмица ще ви тревожи и притеснява здравето на човек, най-вероятно от кръга ви роднини, който е подложен на някакво лечение и все още няма видимо подобрение. Бавното развитие на неговото възстановяване може да се дължи на възрастта му, но може да има и друга причина. През седмицата ще бъдете съпричастни към неприятности в живота на жена от кръга ви приятели, колеги, съседи или познати. Ще бъде добре да избягвате да пътувате през седмицата, освен ако тези неща не могат да бъдат отложени. Момчетата и момичетата ще преминат през една интересна седмица, през която ще получат полезна информация, определяща развитието на планове свързани с вашето образование или кариера. Ще ви бъде полезно да общувате с по-голям кръг от хора, които ще ви дадат интересни насоки за развитие. Позитивно влияние върху вас ще окажат представители на зодиакалните знаци Близнаци, Везни или Водолей. Много интересни преживяване носи тази седмица за вас, но разбира се вие не трябва да хвърчите из облаците, а разумно да преценявате всяка една възможност, която ще ви бъде дадена през тези седем дни. Мъжете ще проявят необичайна нетърпеливост, а понякога дори агресия в желанието си по-бързо да реализират своя задача, идея или план. Подобни действия идвали ще спомогнат за вашите успехи и могат значително да влошат важни за вас отношения. Ако преминете през моменти на тъга или разочарования, търсете първо вината в самите себе си. Успеете ли да се съхраните от подобни провокации през тази седмица, то с много по-голяма лекота ще успеете да реализирате своите задачи и дори да постигнете неочакван за вас напредък. Няма нищо лошо в това да изслушате внимателно, какво се опитват да ви кажат хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион. Жените ще преминат през седем много важни дни, не само защото ви предстои да вземете по конкретни решения за живота си, но и защото всяко едно вашия действие сега ще бъде трамплин към бъдещ успех или провал. Осъзнавайки важността на времето, през което ви предстои да преминете, ще ви помогне да бъдете по-внимателни и предпазливи в своите действия. Седмицата ще благоприятства развитието на съдебно или юридическо дело, както и промени свързани с вашата работа или бизнес.

Риби

През седмицата от 28 февруари до 6 март ще следите внимателно сложна ситуация в живота на момиче или жена, която ще се опитва да намери своя път в живота или да се измъкне от една неприятна ситуация. През тази седмица на мнозина от вас ще им се наложи да купят подарък, който ще изиска едно внимателно предварително проучване, коя е най-добрата идея, за да няма разочарование. През тази седмица може да отложите предварително уговорени срещи или събирания с хора или институции от различни разстояния. При среща или разговор с роднини или с приятели, ще получите новини за събития, които са се случили преди време, но за които ще разберете едва сега. През тази седмица добро развитие ще имат ваши семейни и домашни дела, но не бива да се допускат или толерират прояви на хитрост, лъжи или манипулации, които могат да променят позитивните влияния. Не се опитвайте от всяка благоприятна ситуация да извличате максималното, особено ако знаете, че това може да нарани емоционално или финансово някой друг. През тази седмица се постарайте да бъдете внимателни със здравето си. Въпреки, че неразположението изглежда незначително, потърсете лекарски съвет. Момчетата и момичетата ще са настроени за романтични и емоционални преживявания, за създаване на нови връзки и познанства, включително такива от виртуалния свят. Има обаче опасност да попаднете на фалшива личност или някой който ще се опита да извлече някаква изгода от вас, с една фалшива история за себе си. През тази седмица ще бъде добре да направите малък но символичен подарък на любимия човек, като важността на този жест е в посланието, което той носи. Мъжете ще преминат през седмица в която ще действат неориентирано, несигурно и нестабилно. Няма да сте уверени дали това, което правите в момента трябва да бъде ваш приоритет, дали пропускате нещо друго, което е по-важно. Повечето от вас ще бъдат ангажирани с уреждането или подписването на някакъв документ, който ви осигурява някакви пари, с изпращане или получаване на някаква пратка, договор и други. През седмицата ще имате достатъчно задачи на работното си място, но ще ви липсва амбиция, стимул и енергия за тяхното перфектно изпълнение. Жените, почти както винаги ще поемат по-големия товар в семейството, задачите и отговорностите, които то носи в различни области от живота. Предстоят събития за тези от вас, чието семейство е разделено поради различни причини, като: работа, образование, поддържане на повече от един имот, здравословни причини и други. Тази седмица ще бъде съдбовна за тези семейства, които преминават през труден етап на отношенията си. Липсата на толерантност и на търпение може да доведе до временна или окончателна раздяла.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари