Седмичен хороскоп за 28 ноември - 4 декември 2022

0
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

Овен

През седмицата от 28 ноември до 4 декември ще ви се наложи да се ангажирате по-сериозно с един неотложен проблем свързан с ремонт на битова техника, инсталация или други важни за дома ви неща. Професионалните проблеми или образованието на ваш роднина, също могат да бъдат някаква грижа или притеснение. През тази седмица може да ви се наложи да закупите нова вещ за дома си или нова битова техника. Това е седмица, в която мнозина ще се зарадват на една придобивка.

През тези седем дни ще се ангажирате с разрешаването на различни проблеми свързани с пари, с уреждането на финансов документ или договор, с приключването на различни плащания и др. Възможни са благоприятни за вас действия от финансов характер свързани с хора родени под въздушните зодиакални знаци. През седмицата отношенията между мъжете в семейството или в кръга ви от роднини ще са динамични, поради общите задачи и дела, които ще са приоритет през тази седмица.

Момчетата и момичетата трудно ще постигат това, което искат за себе си. Вероятно ще срещате силен отпор от хора, които са част от собственото ви семейство. Възможно е да възникнат различни проблеми в жилището, в което живеете, или в което сте наематели. През тази седмица от вас ще се изиска да сте много по-отговорни в делата си. Възможни са ангажименти свързани с държавни или друг вид институции, да имате важни за вас срещи с хора, които са на по-високо ниво от вас. Това ще бъде една седмица на важни разговори и решения.

Мъжете ще се фокусират много старателно и отговорно върху финансовите си дела. Желанието ви за постигане на по-добри доходи не бива да ви въвлича в действия, които са противозаконни или рискови. В личния си живот може да изживеете приятни емоции с любим човек или с близки родственици. Възможни са провокации от страна на хора, родени под знака на Телец, Дева или Козирог. Прояви на ревност също ще се развият и приключат неприятно за вас.

Жените ще търсят разумни решения на свои неприятности и проблеми, избягвайки тяхното усложняване или отлагане във времето. Ще ви бъде приятно да общувате с хора родени под въздушни зодиакални знаци, особено ако са мъже. Това ще бъде благоприятна седмица за възстановяване и хармонизиране на прекъснати или позабравени отношения с хора от различни разстояния.

Телец

През седмицата от 28 ноември до 4 декември избягвайте да създавате напрежение или притеснение около себе си, особено по материални или имотни въпроси. Развитието на тези дела, независимо дали го виждате или не, ще бъде благоприятно за вас като краен резултат. През тази седмица някои от вас може да се зарадват на неочаквана придобивка или подарък. Като цяло късметът през тази седмица ще ви бъде даден основно в материалните ви дела.

През тази седмица ще организирате събиране в дома си или ще присъствате на събиране в дома на ваши приятели или роднини. Вероятно ще имате причина да направите някаква предварителна подготовка.

През седмицата ще имате посещение/гостуване в дома си свързано с разрешаването на някакъв важен семеен или обществен въпрос. Тази седмица ще преживеете неприятна новина свързана с човек, когото харесвате и е възможно това да бъде публична (известна) личност. През седмицата ще успеете да разрешите сложни отношения с представители на Стрелец, Овен или Лъв. Седмицата ще бъде благоприятна за развитието на съдебни или наследствени дела, документи и споразумения. През тези седем дни мнозина ще могат да се зарадват на пари или финансов документ, който ще дойде чрез някой от кръга ви роднини.

Момчетата и момичетата трябва да обърнат внимание на здравето си, особено тези от вас, които имат някакво хронично или наследствено заболяване. Седмицата ще благоприятства планирането на някои сериозни промени в живота ви. На този етап това може да изиска предварителни разговори или срещи, но като цяло реализацията на един такъв план вече е задействана.

Мъжете ще се вълнуват от различни емоции, които ще възникнат в личния ви или любовен живот. Тази седмица не изключва кратък флирт или сериозен интерес към жена, която ви впечатлява по някакъв начин. Неприятна новина може да ви разстрои, но в същото това време ще осъзнавате, че така се развива човешкия живот. През седмицата ще осъзнаете своя грешка, свързана със загуба, която сте допуснали в миналото си.

Жените ще преминат през една интересна седмица, на вълнуващи събития и преживявания. Особено ще ви вълнуват неща, които се случват във вашия личен или интимен живот. Ще отделите достатъчно време за срещи и разговори с приятни за вас хора. През седмицата ще имате важни дела с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева. С предсатвители на въздушните зодиакални знаци ви предстоят дискусии по интересни теми.

Близнаци

Седмицата от 28 ноември до 4 декември ще изиска от вас едно по-внимателно отношение към собствените ви деца или други млади хора, с които ви предстои да имате контакт през тези седем дни. Избягвайте да вземате решения вместо тях или да им влияете от позиция на собствения си житейски опит. Определено рискувате да внесете объркване и хаос в техния живот, което може дори да им причини някаква загуба.

Тази седмица ще изиска от вас едно по-внимателно комуникиране с други хора, избягване на конфликти и противоречия, с цел постигане на важни за вас неща. Стремете се да се съобразяват с мнението на другите хора, да ги изслушвате и да правите компромиси. В противен случай рискувате да създадете излишно напрежение в живота си или сами да си причините някакви загуби. Седмицата носи вероятност от новини, които ще получите от близо или далеч, и които поради някаква причина ще ви натъжат или разочароват. Като цяло плановете ви свързани с пътуване през седмицата едва ли ще покрият вашите очаквания, но за това най-вероятно ще има сериозни причини.

Момчетата и момичетата родени под този зодиакален знак ще имат благоприятна седмица за постигане на важни резултати в образование, кариера и други изяви. През тази седмица различни събития в семейството ще ви ангажират с различни задачи или отговорности, които не бива да бъдат претупвани с несериозно отношение от ваша страна. Не си създавайте сами излишни усложнения.

Мъжете ще имат по-активен социален живот през тази седмица, което ще бъде свързано с различни срещи, събирания, приемане на гости в дома ви и др. Предстои ви посещение в държавна, банкова или дуга институция, нещо което може или да не ви е приятно или да останете разочаровани, неудовлетворени от контактите си с техни представители.

Жените ще вложат повече положителни емоции в своите планове, които ще имат връзка с близки хора, роднини, с дома в който живеете. Може да организирате някакво импровизирано събиране в дома си. Интересни събития ще възникнат около ваши деца или внуци, както и в любовния ви живот.

Рак

През седмицата от 28 ноември до 4 декември ще можете да постигнете любов и хармония в живота си, независимо от възрастта. Предстоят ви важни събития, разговори или решения, такива, които ще касаят вашия личен живот. Любовният ви живот може да бъде по-емоционален, по-колоритен, дори вече да имате изградена дългогодишна връзка. Ако имате партньор, с когото сте се запознали през тази година, отношенията ви могат да преминат на един нов етап на развитие.

Тази седмица ще ви изненадат пари или предложение, което ще получите от неочакван източник. Някои от тревогите ви тази седмица ще имат връзка със здравословното състояние на човек от кръга ви приятели, съседи или колеги. Ваш роднина или близък приятел ще създаде безпокойство с личните си проблеми или със здравословното си състояние. Тази седмица вещае празненство или друго важно събитие, което ще ви събере с група от хора. За някои от вас седмицата вещае новина свързана с бременност или с раждането на дете.

Момчетата и момичетата ще трябва да са внимателни с личните си вещи, с информация, която съхраняват в телефон или компютър. Това особено важи за тези от вас, които имат романтична връзка, която пазят в тайна поради някаква причина. Седмицата не изключва здравословни неразположения свързани с прояви на безсъние, мигрена, проблеми с кръвното налягане, аритмия и др.

Мъжете преживявайки някои неприятности през тази седмица ще могат по-добре да селектират или подобрят отношенията си с други хора, предимно от мъжки пол. Емоционални ще бъдат ваши противоречия с колеги, колеги или ръководители на работното ви място. Напрежение може да възникне и в бизнес отношения, за тези от вас, които имат такива. През седмицата може да ви бъде подадена идея или информация, свързана с нова работа или нов бизнес.

За жените ще бъде важно през тази седмица да си осигурят някакъв домашен или материален комфорт, разчиствайки различни повреди в дома си, ненужни или неработещи вещи и уреди. През тази седмица може да имате ангажименти свързани с документи или отговорности, които имате към имот или собственост, които са ваше лично или семейно притежание. Като цяло това ще бъде успешна седмица, даваща ви прогрес и напредък във важни за вас дела.

Лъв

През седмицата от 28 ноември до 4 декември ще ви се наложи да вземете решение, което касае ваши действия или бъдещето на дете или на млад човек. В някои случаи от вас може да се очаква някакъв вид помощ или финансова подкрепа в конкретната ситуация. През тази седмица ще получат подкрепа ваши начинания и планове поради възникването на различни благоприятни обстоятелства или нови възможности.

Избягвайте всякакви форми на хитрост или манипулация, защото това може да внесе хаос в събитията, които са важни за вас. Новина или покана от страна на близък човек ще ви притесни с нежеланието си да дадете положителен отговор или да се ангажирате с някаква услуга. През седмицата отношенията ви с жени ще бъдат полезни и продуктивни и за двете страни. Изненадата през тази седмица ще има връзка със събитие в живота на момиче или жена, която живее в друго населено място.

Момчетата и момичетата ще намерят кураж да поставят на желаното от тях място любовни, приятелски или роднински отношения. Няма да сте склонни да правите повече компримиси за хора, които достатъчно вече са ви използвали. Възможно е да възникнат доста разходи и това ще изиска една по-добра планираност и организираност на финансовите ресурси.

Неприятностите, които ще натоварят мъжете през тази седмица ще са причина за възникването на здравословни неразположения: главоболие, безсъние, аритмия, депресия и др. Помнете, че всеки един от проблемите, които ще възникнт в живота ви през тези седем дни ще могат да се разрешат с дипломатичност, с такт и с търпение. През седмицата ще има хора, които ще успеят да ви зарадват, като вероятно те ще са ваши роднини или приятели.

Новите запознанства за жените през тази седмица ще имат интересно развитие през останалите седмици до края на годината. Изненадите през тези седем дни ще са свързани с ваши приятели или с неочаквани финансови приходи. През тази седмица ще има засилен интерес към бизнеса ви или това, с което се занимавате. През този период лесно ще възникват трудни или спорни отношения с деца или с по-млади брат или сестра (за тези, които имат такива).

Дева

През седмицата от 28 ноември до 4 декември ви предстои важен разговор свързан с дете или с друг ваш родственик. Вероятно тази личност не живее при вас или поради някаква причина в момента имате сложни отношения. Това ще бъде неблагоприятна седмица за съдебно дело свързано с родителски права или с финансова издръжка на дете (ако сте ангажирани с такива действия).

Новите познанства ще бъдат перспективни, стига да нямате твърде високи изисквания и твърде високо самочувствие за себе си. През седмицата ще следите развитието на вече възникнали проблеми или сложна ситуация в живота на жена от семейството ви. Тези неща могат да касаят нейният собствен брак или романтични отношения.

През тази седмица не си създавайте големи очаквания свързани с пътуване, което предстои да предприемете, или което имате желание да осъществите в близко бъдеще. Ще възникнат нови обстоятелства или ще получите информация, която ще ви разочарова или ще осуети плановете ви.

Момчетата и момичетата да избягват да живеят с мечти или с илюзии, които вече времето е показало, че няма да проработят. Внимавайте какво ви обещават хора, които познавате отскоро. През седмицата могат да ви натоварят психически битови проблеми, повреди на вещи или техника и други.

Мъжете ще се сблъскат с много повече проблеми в дома си, и то не само от битов характер. Възможни са грижи или притеснения свързани със здравето на близък човек или с вашето собствено здраве. Възможни са спорни или конфликтни ситуации в сома ви провокирани от негативното влияние на други хора. Не допускайте думи на хора извън семейството ви да ви манипулират за неща, които се случват във вашия дом.

Жените ще имат благоприятно време за развитие на семейни дела, за организиране на семейни събирания по различни поводи. През тази седмица ще видите, че някои трудни решения, които сте взели преди време, сега са в основата на някои благоприятни събития или успехи в живота ви. През седмицата ще ви зарадват новини, разговори или срещи с приятели от близо и далеч.

Везни

През седмицата от 28 ноември до 4 декември събитията, които предстои да възникнат ще ви накарат да бъдете по-сериозни и отговорни към разрешаването на различни проблеми, които са важни преди всичко за вашето семейство, а в някои случаи ще касаят и вашата работа. През тези седем дни ще трябва да обърнете внимание на емоционалния си дискомфорт, който изпитвате поради различни събития от последните дни.

Ще ви се наложи да се погрижите за собственото си здраве, което ще бъде нестабилно. Възможно е да сте подложени на някакъв натиск, да живеете или работите при необичайни обстоятелства и др. Тази седмица ще ви зарадва с новина или събитие свързано с жена. През седмицата внимавайте във финансовите си дела или ангажименти, особено ако това касае работа с документи, кредитни договори или други подобни споразумения.

През тази седмица ще ви заинтригува разговор или статия/книга, която ще е свързана с важни за вас интереси. Седмицата носи голяма вероятност от контакти с непознати хора, към чиято работа, обществена или политическа дейност ще проявите интерес.

Момчетата и момичетата ще се опитат да правят реалистични планове за нещата, с които ще се ангажират през тези седем дни. Съобразявайте се с хора и обстоятелства, от които тяхното изпълнение ще зависи.

Мъжете ще трябва да обърнат внимание на личния си живот и особено на любовните си отношения. Не отлагайте един разговор или среща поради неудобство, несигурност или други подобни емоции. Пред вас е седмица на важни решения и промени, които ще трябва да се приемат и реализират с цялата ви отговорност. Това ще бъде подходяща седмица за съдебни или юридически действия.

Жените ще бъдат изненадани както от някои новини, така и от развитието на някои събития или отношения. Промените, за които пиша засягат много хора, с които имате ежедневни контакти и те по някакъв начин рефлектират и върху вас. През тази седмица ще бъде важно да се адаптирате бързо, да избягвате противоречия и да се вглеждате повече в собствените си грешки или пропуски, отколкото в тези, на хората около вас.

Скорпион

През седмицата от 28 ноември до 4 декември ще имате много задачи за изпълнение, кратки срокове за тяхната реализация и почти никакво време за почивка. Това ще изиска от вас максимална организация и стриктно изпълнение на задълженията ви. Ще можете да постигнете или запазите финансова стабилност. Не са изключени нови приходи в бюджета ви.

Възможно е да възникне неприятност или допълнителен ангажимент свързан с финансов документ или с плащане, но вие ще съумеете да намерите бързо решение. Това ще бъде благоприятна седмица за уреждане на финансови или банкови документи и договори. През тази седмица ще бъдете съпричастни към събитие в живота на роднини отблизо или отдалеч. Някои неприятни моменти в семейството ви тази седмица могат да бъдат причинени от действията или необмислените коментари на други хора извън дома ви. Седмицата ще бъде непредсказуема и сложна, ако имате ангажимент със съдебно или юридическо дело.

Момчетата и момичетата трудно ще реализират очакванията си за тази седмица, защото някои ваши идеи и планове ще се нуждаят от много повече време за развитието си. През седмицата ще ви се наложи да търсите изход от различни неприятни и сложни ситуации. Трудна комуникация ще възникне с хора, които няма да са склонни към компромиси или разбиране на вашата гледна точка.

За тези мъже, които са в процес на някакъв ремонт, промяна или строеж, не насилвайте ситуациите водени единствено от собствения си интерес, защото може да се получи обратен ефект. Това ще бъде време на различни преживявания свързани с успехи или важни събития свързани с деца или по-млади от вас хора, които са предимно от кръга ви роднини. Това ще бъде благоприятно време за изпълнението на ангажименти свързани с дете или с деца. През тази седмица ще имате по-добри финансови възможности или по-добра представа за финансовото си състояние до края на годината.

Жените през тази седмица ще могат да постигнат незначително покачване на доходите в семейството си. През седмицата ще разговаряте, споделяте, организирате различни събития предимно с хора, които са ваши роднини, приятели или съмишленици в някаква семейна, политическа или обществена кауза. Желанието на една личност да заеме лидерска позиция в едно такова мероприятие използвайки вашите възможности или контакти, не бива да ви притеснява. Всеки човек си има свой път и своето време за развитие. През седмицата проявете по-голямо внимание при работа с финансови документи. Може сами да си създадете нежелани спънки, пречки или затруднения.

Стрелец

През седмицата от 28 ноември до 4 декември ще възникне важен ангажимент или събитие свързано с ваш роднина, който не е задължително да живее във вашия дом. В много отношения седмицата ще бъде емоционално натоварена и от вас ще се изиска да имате предварителен план или нагласа за някои събития. Напрежение може да възникне поради прибързани или емоционални действия на хора, с които ще имате контакт.

През тази седмица бъдете предпазливи и избягвайте рискове, събирания на обществени места, срещи с непознати хора и др. Тази седмица може да ви зарадва с новина свързана с бъдещо майчинство или с раждането на дете. През седмицата може да получите неочаквана новина свързана с човек, с когото имате професионални или бизнес контакти. През тази седмица мнозина ще имат повод да се съберат с роднини и с приятели в домашна обстановка, ако условията в страната, където живеете позволяват това.

През тези седем дни ще бъде важно добре да преценявате с какви задачи и обещания се ангажирате. Възможно е да възникне необходимост от вземане на важно решение свързано с договор, с нова дейност, клиенти и др.

Момчетата и момичетата ще обмислят едно пътуване. Контактите ви с хора от различни дестинации ще са причина за нови и идеи и планове. През седмицата бъдете внимателни в отношенията си с хора, с които имат обща дейност, задачи или ангажименти. Всичко между вас трябва да бъде ясно и без недомлъвки или подозрения.

През тази седмица мъжете Стрелец ще следят събития в живота на близък човек, който ще се намира в ситуация на вземане трудни решения за бъдещето си. През тази седмица може да преживеете неочаквана или стресова ситуация на работното си място, която ще има връзка с колеги или с клиенти.

Жените Стрелец ще имат благоприятна седмица за уреждане на финансови документи, от които ще очаквате да получите пари или да си осигурите някакви дълготрайни приходи. Някои от събитията през седмицата ще променят кардинално вижданията, които имате за някои хора, ситуации или събития. Една важна промяна чука на вратата ви.

Козирог

През седмицата от 28 ноември до 4 декември бъдете предпазливи с новите си контакти, независимо дали са професионални, приятелски или романтични. През седмицата една личност ще изиграе определена роля в живота ви, която ще има мисия за изпълнение и ще трябва да се приеме като такава. Повод за събиране или динамични разговори могат да бъдат деца или роднини.

Мнозина ще се зарадват на новина свързана с бъдещо майчинство или с раждането на дете. Въпреки развитието на положителни събития през седмицата, мнозина ще са подвластни на вътрешно безпокойство или страх. За някои от вас това може да има връзка със събития от личен или бизнес характер, за други - с евентуален здравословен проблем. През седмицата може да ви разочарова проява на нелоялност или злонамереност от страна на човек, когото познавате. Седмицата ще е благоприятна за планиране и реализиране на различни дела от семеен характер. Парични постъпления в семейния бюджет ще позволят разходи за малки удоволствия, покупки и др. Ако имате желание с един разговор да разрешите един проблем в семейството си, това определено няма да се случи. От вас ще се изискат конкретни действия и най-вече промяна в собственото ви поведение. Ако все пак възникне конфликт, бъдете отворени да чуете думите на другите хора.

Момчетата и момичетата ще обсъждат различни събития или планове с връстник или с друг млад човек. Като цяло трудно ще реализирате своите планове тази седмица. Възможно е да имате по-големи или нереални очаквания за развитието на някои събития.

Мъжете ще имат благоприятна седмица за финансовите си дела, особено тези, които касаят битови сметки, кредити, които семейството ви има като задължения, подписване на финансов договор и други. През тези седем дни ще имате и някои специфични очаквания, които въпреки стабилността на характера ви ще ви създават притеснение или страх, ще ви провокират към конфликти и противоречия. Може да възникне притеснение свързано със здравето на ваш роднина и развитието на неговото лечение.

Развитието на любовните ви отношения през тези дни ще има свое собствено развитие, тъй като специално някои връзки трябва на всяка цена да бъдат поставени на нова основа. Новите обстоятелства, които възникнаха в живота ви през последните месеци изискват по-различно развитие на вашите отношения, независимо от личните ви желания или очаквания.

За жените през тази седмица сложните отношения, които ще имат с жена могат да доведат до раздяла, като това може да се окаже и най-доброто решение, на проблемите, които имате с нея. Тази седмица носи добри новини или събития свързани с вашата работа или с работата на брачния ви партньор, постигане на стабилност в материален и финансов план в живота ви.

Водолей

През седмицата от 28 ноември до 4 декември покажете готовност да направите компромиси, с желание да хармонизирате вашите семейни или любовни отношения. Разбира се, трябва да сте наясно дали това ще бъде достатъчно за да стабилизирате вашата връзка или брак и дали те въобще имат бъдеще. Ще бъде важно реално да виждате в перспектива тези отношения. Да не се водите единствено от емоциите си в настоящето.

През тази седмица ви предстои среща или разговор с някой, който ще има различна позиция от вас по важен въпрос свързан с вашия дом, семейство или работа. Един такъв разговор обаче може да се обърне и да ви донесе приятни емоции. Тази личност дори може да ви помогне за постигане на важен за вас успех. През седмицата ще бъдете съпричастни към една житейска драма в живота на жена, която познавате. Събитието може да бъде свързано с кражба, загуба и др.

През седмицата негативно влияние върху домашните ви и семейни отношения може да има от страна на човек, който обича да се меси в чуждите дела, вместо да се фокусира върху собствените си проблеми. През седмицата избягвайте да налагате своето мнение или да изисквате промяна в плановете на други хора, ако те нямат подобно желание.

Момчетата и момичетата ще преживеят неприятна новина свързана с човек от близкото си или по-далечно роднинско обкръжение. Предстоят ви различни важни ангажименти или сложни отношения с хора, с които ви предстои да общувате през тези седем дни. Ще имате късмет в нови начинания свързани с вашето образование или кариера.

На мъжете им предстоят срещи или общуване с нови или стари приятели. Ще ви бъде приятно да споделяте спомени, нови или стари преживявания, идеи и др. Тези от вас, които имат собствени деца или внуци ще преживеят трудно и емоционално промени в техния живот или планове за бъдещето им.

Жените ще трябва да се погрижат по-сериозно за здравето си или за външния си вид. Предстои ви да преминете през няколко стресови ситуации, но те ще преминат бързо и едва ли ще създадат сериозен хаос в живота ви. През седмицата внимание и време за размисъл ще изиска една покана или предложение.

Риби

Седмицата от 28 ноември до 4 декември ще се запомни с различни изненади, които вероятно ще са свързани с пари или със семейството ви. През седмицата ще възникне възможност за допълнителни доходи или почасова работа, за тези от вас, които търсят това. Седмицата ще бъде благоприятна за изпълнение на професионалните ви задължения.

Добри перспективи ще има за тези от вас, които се стремят към успехи в сферата на образованието или в частния бизнес. През тези седем дни ще можете да изградите или развиете важни за вас професионални отношения с хора от различни разстояния.

През тази седмица ще имате финансови ангажименти свързани с роднини. Възможни са неотложни или необходими разходи, но също така може да получите пари или финансов документ свързан с тях. Като цяло това може да бъде една много благоприятна седмица, в която ще имате възможност да постигнете напредък в развитието на важни дела или отношения.

Момчетата и момичетата определено ще бъдат изненадани от някои събития в дома си или в кръга си от роднини. През седмицата може да ви се наложи да проведете важни разговори или да поставите началото на някаква нова дейност или отношения.

Мъжете ще бъдат окрилени от благоприятното развитие на някои събития или отношения с важни за живота ви хора. Ще имате шансове, особено активно се възползвате от тях, и не се оставите някой друг да ги грабне от ръцете ви. Приятелските ви отношения ще имат интересно развитие поради желанието ви да общувате повече от обикновено, коментирайки различни важни събития от световната или локална политика.

Жените ще имат своите малки поводи за радост и удовлетворение от постигнати резултати през последните седмици. Децата ви също могат да бъдат извор на приятни емоции в началото на декември. Някои негативни емоции могат да възникнат около здравословно неразположение или заболяване на ваш близък родственик или приятел.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари