Седмичен хороскоп за 6 - 12 ноември 2023

0
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

Овен

За Овните седмицата ще бъде доста стабилна и премерена. Представителите на знака ще могат да постигнат много - както в професионалната сфера, така и в личните дела. Очаква се известна финансова стабилност за тези, които преди са били на ръба. Овните, родени в края на март и началото на април, ще имат перспективи за започване на сериозна връзка. Доброто здраве и високият енергиен потенциал ще ви помогнат да водите живот, изпълнен със срещи и пътувания, а добрата грижа за вашето здраве ще гарантира запазването на този потенциал до края на седмицата, докато повечето представители на зодиакалния кръг ще изпитват трудности и лека умора.

Телец

През първата половина на седмицата Телците ще бъдат потопени в семейни и роднински дела, а през втората половина – в преживявания, свързани с провал на плановете им относно имотите. Притесненията няма да продължат дълго, но може да нямат най-добро въздействие върху вашето здраве: съществуващите хронични проблеми рискуват да се влошат поради стрес. Финансовата страна на живота на Телеца обещава да бъде стабилна и предсказуема, но романтичната сфера ще причини някои проблеми под формата на дребни кавги и конфликти с партньора. Най-добрата тактика на поведение за Телците тази седмица ще бъде открито и честно обсъждане на възникналите противоречия.

Близнаци

Близнаците са изправени пред доста отговорен период, през който близкото бъдеще и перспективите в сферата на работата ще зависят от рационалността на решенията. Особено успешни ще бъдат представителите на знака, чиято професия е свързана с реклама, изкуство, комуникация и търговия. Хармоничната комбинация от интелект и интуиция ще помогне за решаването на дългогодишни работни проблеми, а тези, които се занимават с изследвания или наука, ще помогнат за открития в тези области. Финансовата сфера на Близнаци едва ли ще стане стабилна, но размерът на паричните постъпления ще зависи пряко от положените усилия. Здравето в началото на седмицата не обещава проблеми, но рисковете от леки травми ще се увеличат след четвъртък и до неделя включително.

Рак

Седмицата за Раците едва ли ще стане активна и богата на събития. Много неща и процеси, които са започнали, малко ще се забавят, което ще дразни обикновено невъзмутимите представители на водния знак. Принудителната почивка обаче ще бъде само от полза, тъй като би било по-здравословно за вашето здраве да си починете малко, прекарвайки повече време със семейството, приятелите и съмишлениците. В романтичната сфера Раците също няма да са склонни да поемат инициатива, но ще подлагат чувствата си на най-внимателен анализ. Изводите може да са крайно неочаквани както за самите Раци, така и за техните партньори. Тези, които преди това са планирали да сменят мястото си на пребиваване, скоро ще решат да се преместят.

Лъв

Седмицата е подготвила доста трънлив път за Лъвовете в професионалната сфера. Това се дължи на недоразумения и конфликти в екипа, както и на организационни пропуски в бизнес процесите. Разумните спестявания и отговорното отношение към финансите ще помогнат за поддържане на финансовата стабилност и избягване на сериозни загуби. Здравето на Лъва ще е доста добро, но рисковете от контузии ще се появят в края на седмицата, когато трябва да се внимава особено – особено при шофиране. Напрежението в отношенията с партньор може да възникне поради нежелание да се разберат чувствата на друг човек и твърде много концентрация върху собствените проблеми.

Дева

Девите ще преживеят емоционален подем, който ще замени предишния труден период. Животът ще започне да придобива ярки цветове, а сферата на романтиката със сигурност ще ви даде сила. Нови фенове, дати и срещи ще ви дадат усещане за лека любов, удовлетворение и самочувствие. Професионалното поприще ще ви зарадва с нови предложения за по-висока позиция, а финансовото ще ви позволи да правите планове за бъдещето с много оптимизъм. Здравето ви може леко да се влоши в края на седмицата, така че трябва да се погрижите за себе си, като не претоварвате тялото си на работа и у дома. Семейните Деви ще получат приятни подаръци от своите партньори, а уикендът им заедно ще бъде много ярък и незабравим.

Везни

Везните ще започнат нова страница в живота си. Това се отнася за тези, чиято сфера на дейност е свързана с изкуство, творчество и социални проекти. За представителите на знака, родени в края на октомври, могат да се появят интересни перспективи, свързани с чужбина или други региони на страната. Някои сериозно ще се замислят за промяна на местожителството си. Финансовият сектор ще отвори необичайни възможности за неговото подобряване, но трябва смело да хванете бика за рогата, да се колебаете и да се съмнявате по-малко. Тогава ще бъде гарантирано увеличение на паричния поток. Романтичната част от живота ще зарадва необвързаните с обещаващи запознанства, които вероятно ще прераснат в сериозна връзка в много близко бъдеще.

Скорпион

За Скорпионите седмицата ще донесе много тайни и загадки, чието разгадаване ще отнеме доста време. Опортюнистични проблеми на работното място ще отнемат повече енергия, а разборките в екипа от служители ще отнемат много време. Скорпионите обаче определено няма да скучаят, тъй като всякакви интриги и скрити мотиви стимулират енергията им. Що се отнася до романтичната сфера, тук представителите на знака ще проявят емоционална нестабилност към партньорите си. Някои ще последват изкушения в сексуалната сфера, които ще се появят доста през втората половина на седмицата. Материалната страна на живота ще зависи от способността за убеждаване, а здравето - от начина на живот и емоционалното състояние.

Стрелец

За Стрелците седмицата ще е доста спокойна. Някои ще започнат да страдат от принудителен мързел. Престой на работа ще накара най-активните представители на огнения знак да скучаят, а отлагането на командировки и пътувания ще им се отрази потискащо. Но малко по-късно някои ще имат възможност да се срещнат с приятели и да си прекарат чудесно с интересни разговори. Финансовата ситуация ще бъде доста стабилна и предвидима, а здравето ще изисква внимание по-близо до уикенда - това ще бъде свързано с обостряне на хронични проблеми. Сферата на романтиката и връзките едва ли ще стигне до върха. Стрелците ще са склонни да анализират себе си и партньорите си отвън, вместо да се потопят в активна комуникация и взаимодействие.

Козирог

Седмицата е подготвила интересни възможности за Козирозите в материалната сфера. Не може да се изключи появата на нови източници на доходи, смяна на работа с по-перспективна или повишение на позиция в съществуваща позиция. Представителите на знака, родени в началото на януари, ще имат възможност да започнат собствен бизнес - нови съмишленици може да станат обещаващи партньори в бизнес сферата. Високите рискове от наранявания през втората половина на седмицата могат да бъдат причинени както от спорт, така и от небрежно шофиране. В тази връзка Козирозите трябва да намалят физическата активност и да не карат кола без крайна необходимост. Общуването с близки ще позволи на Козирозите не само да споделят преживяванията си, но и да се заредят с оптимизъм.

Водолей

Водолеите активно ще решават материални въпроси, насочвайки всички усилия към подобряване на благосъстоянието си. Резултатите не обещават да се появят бързо, но перспективите ще се появят в много близко бъдеще. Някои ще започнат ремонт или трансформация на дома си, някои ще решат да се преместят, а трети ще започнат да строят собствен дом. Роднините ще се нуждаят от помощ и внимание, поради което ще трябва леко да промените графика на обичайния си живот. Здравето обещава да бъде стабилно, но романтичната сфера може сериозно да завладее представителите на въздушния знак в края на седмицата. Водолеите могат да се увлекат толкова много, а фойерверките от емоции, които изпитват, могат да бъдат толкова ярки, че ирационалните действия и действия ще бъдат оправдани. През следващия период ще трябва да премахнете негативните последици от вашите насилствени хобита - и не без помощта на приятели.

Риби

Рибите ще поддържат романтично настроение почти през цялата седмица, свързано не само с появата на дългогодишни обожатели на хоризонта, но и с хармоничния аспект на Венера - планетата, която влияе на всички чувства по-силно от останалите. Покани за срещи и знаци на внимание от противоположния пол ще ви съпътстват до края на седмицата. В това отношение професионалната сфера ще избледнее на заден план. Рибите ще бъдат малко разпръснати, което ще предизвика объркване от страна на служители или ръководство. Финансовите изгледи ще са доста добри, но в края на седмицата поради опасност от простуда е възможно леко влошаване на здравето ви. През цялата седмица не се препоръчват пътувания на дълги разстояния, посещения на многолюдни места и пиене на алкохол, дори в минимални количества.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари