Седмичен хороскоп за 22 - 28 март 2021

3
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

ТЕЛЕЦ, ще привлечете доброто в живота си! ДЕВА, всеки избор ще е правилен!

Овен

Всеки знак от зодиака има свои собствени пороци и слабости. Тази седмица звездите могат да провокират увеличаване на броя на пороците в Овен, което може да повлияе негативно на представянето на тези хора, тяхната харизма и успех в любовната сфера. Ще трябва да се борите със слабостите си и да не оставяте те да ви водят.

Струва си временно да преустановите дълги пътувания и командировки, както и да бъдете внимателни, когато общувате с нови хора. На работа трябва да сте по-усърдни: шефовете и колегите ще го оценят. Неправилно планираните покупки могат сериозно да ударят портфейла, така че е по-добре временно да ги отложите поне до неделя.

Телец

Телецът започва много благоприятна седмица, в която ще можете изпълните желанията си и да привлечете доброто в живота си. Седмицата може да бъде изключително продуктивна за представители на професии, свързани с постоянна комуникация с клиенти, с водене на записи и документация.

Спокойният Телец ще може да угоди на правилните хора, които ще направят живота им по-приятен в бъдеще. Агресивните и импулсивни личности на този знак, напротив, ще отчуждят тези, на които може да се вярва. Това може да им затвори вратите към саморазвитие и успех в бизнеса. По-добре е да бъдете по-мили със семейството и приятелите си.

Близнаци

Финансовото състояние на Близнаците може да бъде разклатено в края на март, така че най-добре е все още да не влагате много пари. Ако трябва да си купите нещо скъпо, по-добре се възползвайте от съветите на близките и по-внимателно потърсете отстъпки. В работата Близнаците ще имат късмет, особено креативни личности, които са свикнали да работят сами.

В началото на седмицата звездите и планетите могат да провокират активността на тъмните страни на героя Близнаци . Това може да ви накара да загубите привързаността на приятелите и колегите си. Препоръчително е да положите усилия върху себе си, за да не покажете на никого своето недоволство, напрежение и негативизъм.

Рак

Приключенията на любовта и романтиката ще бъдат най-лесният начин за Раците да станат по-щастливи. Във вече съществуваща връзка си струва да се включи по-малко агресивност.

От петък ще бъде по-лесно да се живее, защото звездите и планетите ще трансформират своите енергии и ще станат по-креативни. Възможни са големи пробиви на работния фронт, творчески успехи. Уикендът си струва да прекарате така, както искат самите Раци. Не е нужно да слушате съветите на другите. Това ще бъде един от най-ярките уикенди на пролетта.

Лъв

Лъвове, струва си да бъдете по-внимателни към всякакви дребни неща.

Звездите и планетите се препоръчва да слушат интуицията, която те също ще укрепят. Във финансовия сектор ще бъде полезно да следите знаците за пари за всеки ден . В любовта и в домакинските задължения човек също не трябва да губи концентрация.

В края на седмицата има шанс да срещнете хора, които Лъвовете не са виждали от много години. Това може да се случи на улицата или в Интернет. Уикендът е най-добре да се прекара в уединение.

Дева

Енергията на всеки от нас е различна по сила. Тази седмица звездите ще позволят на Девите да вървят по течението на живота сами. Всеки избор ще бъде правилен, ако го обмислите внимателно и следвате зова на сърцето си. Не се страхувайте да направите информиран избор.

Сега в живота на Девите има такъв период, когато трябва да разберете себе си, да помислите за грешки. В спокойна обстановка ще бъде много по-лесно да измислите нещо ново в бизнеса или да намерите нова цел в живота за себе си. В любовта тази седмица ще има късмет за всички, които знаят как да бъдат съпричастни и мили по отношение на близките.

Везни

Тази седмица можете да поемате нови неща без страх. Везните са егоистична зодия, но това си струва да се промени, като станете по-отзивчиви. Ако хората видят във Везните желание да помогнат, тогава те ще имат желание да осигурят взаимна подкрепа. Краят на март е чудесно време за работа в екип и взаимопомощ.

Тази седмица ще бъде по-правилно и най-ефективно първо да затворите стари недовършени проекти и след това да започнете нещо ново. Началото на седмицата е идеално за нови запознанства, романтични срещи и вечери със семейството. Можете да започнете сериозна връзка или да прекратите тези, които отдавна не носят щастие.

Скорпион

Това е идеалното време за глобални промени. Можем да говорим за смяна на работа, намиране на нови източници на вдъхновение и доходи, бизнес познанства. Особено продуктивни Скорпиони очакват повишение и голям финансов успех като цяло. Тази идилия ще продължи цяла седмица, така че е най-добре да се съсредоточите върху бизнеса.

През уикенда на Скорпионите може да падне много отговорност. Въпреки трудностите и семейните проблеми, промените към по-доброто очакват тези хора на 28-29 март. По-добре е да се справяте с неприятностите сами.

Стрелец

В живота на Стрелец може да се появи нова променлива. Говорим за бързо нарастваща ревност, както от страна на самите Стрелци, така и от страна на близките, втората половина. Ефективните конспирации могат да помогнат за преодоляване на това негативно чувство и да останете в добри отношения с всички. Не ограничавайте свободата на близките си.

Всички основни разходи и покупки трябва да бъдат завършени до петък. От 27 до 29 броят на звездите няма да е в най-добро настроение, така че прибързаните придобивания могат да засегнат портфейла и настроението ви. На работа е по-добре да не нарушавате графиците и сроковете, да не подвеждате колегите си. По някои въпроси ще трябва да действате независимо.

Козирог

Това е идеалното време за изненади. Струва си да зарадвате любим човек или роднини с подаръци.

Също така, самотните Козирози трябва да използват съвети по Фън Шуй, за да привлекат любов . Може би любовните проблеми са свързани с неправилната домашна обстановка. Не бива да бъдете алчни към човека, който харесвате. Важно е да можете да му посветите времето си и да му дадете позитив. Физическата активност също ще бъде полезна за Козирозите.

Водолей

За Водолеите се очаква трудна седмица, тъй като настроението и енергията на звездите непрекъснато ще се променят. Дори малка грешка може да ви затрудни. На работа и у дома трябва да се въздържате от критики. По-добре да казвате само добри неща.

Добротата и откритостта ще помогнат на Водолея да намери нови клиенти, приятели и сродна душа. В работата си трябва да бъдете максимално внимателни с подготовката на документацията и подписването на документи.

Риби

Рибите трябва да бъдат максимално активни тази седмица, особено през почивните дни и петък. Това се отнася за физическия компонент и дейността като цяло. Звездите и планетите искат Рибите да се движат повече. Това ще им помогне да станат по-оптимистични, силни, харизматични и привлекателни.

Положителните нагласи за всеки ден също ще бъдат полезни . Те ще помогнат за привличането на щастие и успех в Рибите. Позитивните мисли са основните градивни елементи за едно приятно бъдеще. Като цяло седмицата ще бъде изключително успешна за всички представители на този знак. Важно е само правилно да разпределите времето си между семейството и работата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари