Седмичен хороскоп за 20 - 26 септември 2021

0
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

Овен

През седмицата от 20 – 26 септември ще имате възможност да възстановите и възобновите свои загуби или лични контакти. През тези седем дни ще възникнат благоприятни за вас нови възможности или ще създадете отношения с хора, които ще ви помогнат да разрешите проблеми, ситуации и др.

През тази седмица добро развитие ще имат любовните ви отношения.

Ще имате желание и възможност да разговаряте за бъдещи общи действия и начинания.

Това ще бъде благоприятно време за пътуване свързано с любими хора.

Добро развитие ще имат ваши професионални дела с хора или институция от друга град (държава).

През тези седем дни обаче лесно ще се разкриват тайни или задкулисни действия, които лично ви засягат.

През седмицата бъдете предпазливи, но не конфликтни във финансови отношения с други хора.

Младежите и девойките ще са много подозрителни към добрите думи и комплименти на човек, който не е от собственото им семейство. Ще търсите причина за подобно отношение, тъй като интуицията ви подсказва, че зад действията на този човек има някаква умисъл, която може и да не е за ваше добро.

През седмицата избягвайте хитрости, неискренни обяснения за неща, за които всъщност трябва да бъдете откровени и директни. Подобни действия от ваша страна могат да създадат нежелани усложнения в отношенията ви.

Жените ще са нетърпеливи и докачливи. Това ще бъде проблем както в личните ви, така и в професионалните ви отношения. Ще влизате в конфликт, с идеята че защитавате своята кауза, но действителността ще е различна.

Мъжете ще преминат през няколко по-сериозни притеснения свързани с различни сфери от живота им: здраве, семейство, кариера и др. Възможни са грижи свързани със здравето на близка жена.

Телец

През седмицата от 20 – 26 септември ще преживеете трудни моменти, които ще изискат от вас практични и добре обмислени действия и реакции.

Неприятностите, които евентуално ще възникнат с някои хора, няма да могат да бъдат разрешени през тези седем дни. Всъщност по-важното ще бъде да не ги задълбочавате.

Съвета ми е да се опитате да направите компромис, да омекотите негативността на ситуацията и с повече разум да намерите изход от това положение.

През седмицата могат да възникнат притеснения със забавени или по-големи плащания, задължения, кредити и др.

Възможни са разходи свързани с вашето собствено или на близък човек здраве.

Изненадите тази седмица ще възникнат чрез вашите нови и стари познанства и приятелства.

Може да имате неочаквани срещи или телефонни разговори, да получите неочаквани съобщения и др.

През седмицата ви очаква повече работа, като различни ангажименти или като дребни ремонти или подобрения в дома ви.

Добро развитие могат да очакват тези от вас, които работят от дома си (онлайн бизнес, работа в домашно ателие, домашен офис и др.)

През тази седмица ще имате повод за събиране свързано с юбилей или друго важно събитие. Мнозина ще присъстват на събития свързани с раждане на бебе, кръщене, годеж или сватба.

Младежите и девойките ще бъдат много неспокойни тази седмица. Често ще ви се налага да се борите с песимистични настроения или с липса на достатъчно амбиция. Опитайте да се владеете, използвайте медитация, йога, танци и други физически занимания.

Жените ще се наложи да организират по-добре времето си, тъй като тази седмица ще бъде изпълнена с повече срещи и контакти с хора от различни разстояния. Неясна или неочаквана ситуация ще възникне в работата ви свързана с мъж: колега, клиент или партньор.

Мъжете над 35 годишна ще имат голяма нужда от вълнуващи преживявания, които да ги върнат в младостта, да ги накарат отново да бъдат харесвани и обичани. Приятели в живота на вашето дете ще ви създава някакво притеснение или безпокойство.

Близнаци

През седмицата от 20 – 26 септември ще се зарадвате на една покупка, но разочарованията или проблемите с нея тепърва ви предстоят.

През тази седмица ангажиментите ви свързани с вещи или с имот ще имат сложно и непредсказуемо развитие, както и някои неочаквани разочарования.

Тази седмица могат да ви натъжат или разстроят събития свързани с жена, от кръга ви роднини или съседи. Тя вероятно преживява труден момент от живота си, когато е изправена пред необходимостта да направи драматични решения и промени.

Дали ще я подкрепите емоционално или морално ще зависи от това, доколко близо тя ще ви допусне до себе си.

През тази седмица ще ви се наложи да отлагате срещи или уговорки, тъй като ще възникне необходимост да се ангажирате с нови, неотложни и по-важни неща.

През тази седмица много внимателно подбирайте контактите си и не се злепоставяйте в обществото, където живеете, с познанства с хора, които имат лоша репутация.

През тези седем дни поддържането на вашия имидж ще има значение за вас.

Любовният ви живот ще бъде обикновен, без някакви специални преживявания. За семейните представители на знака ще бъде важно да съхранят хармонията в отношенията с партньора си, а не да се оплакват от липсата на бурни емоции и преживявания. Прояви на ревност ще създадат нежелана дисхармония в любовта.

Младежите и девойките ще са много амбициозни да изпълнят плановете си за тези седем дни. Всъщност те са база за развитието на други важни събития през следващите месец – два. През тези седем дни ще ви очароват срещи или разговори с хора родени под знака на Скорпион, Рак или Риби.

Жените ще имат благоприятна седмица за пътуване. Професионалните ви контакти с хора от други градове или държави ще имат благоприятно влияние върху вашата работа или бизнес. Някои от вас ще преживеят среща с роднини или с приятели, които ще пристигнат отдалеч.

Мъжете ще отделят достатъчно време за срещи и разговори с приятели, нищо че вие самите няма да сте много разговорливи. Вероятно ще присъствате на някакво събиране, конференция или друго публично събитие.

Рак

През седмицата от 20 – 26 септември ще преживеете емоционални проблеми с човек, който или има сериозни лични или здравословни проблеми.

През тези седем дни ще сте зависими от решения или ангажименти на други хора, които са част от семейството ви.

През тази седмица не се поддавайте на песимистични или депресивни настроения, независимо какво ви предстои да преживеете.

В момента сте в процес на позитивна промяна в живота си.

Може да не е толкова голяма, но ще бъде достатъчно важна за предвижване на други важни събития и промени в живота ви.

Голямата промяна в живота ви през тази година няма да стане за един ден и вероятно ще има един по-дълъг период или поетапно развитие. Това, което се очаква от вас е да покажете повече търпение и приемане естествения ход на събитията.

Тази седмица ще преживеете интересно събитие в семейството си.

Тази седмица ще бъде благоприятно време да помогнете на млад човек, но внимавайте помощта ви да не отиде напразно или да не бъде разбрани погрешно.

В любовта ще може да се забавлявате, да се почувствате обичани, но някои събития през седмицата ще имат строго индивидуално развитие за всеки представител на този зодиакален знак.

цяло това ще бъде благоприятна седмица за начало на съвместно съжителство, обсъждане бъдещето на връзката ви като годеж или брак, но за някои от вас подобно задълбочаване на връзката все още е с една далечна и неясна перспектива.

Младежите и девойките ще са по-емоционални в отношенията си с приятели, съученици, колеги или роднини. През седмицата ще искате да преживеете нещо отново някои спомени от детството си: посещение на родното ви място, дом, в който сте живяли преди или места, които са оставили ярки спомени у вас. Ще имате желание, а най-вероятно и възможност да се поглезите с една покупка лично за себе си.

Жените ще бъдат изненадани от действията на хора, които са смятали за приятели или честни, отговорни личности. Неочаквана среща може да събуди у вас позабравени спомени, или една такава среща ще ви върне към други преживявания от миналото ви.

През седмицата ще чуете една лъжа, която може да засяга лично вас или човек, когото познавате. Вашата реакция няма да е изненада…

Мъжете ще имат ангажимент с момиче или с млада жена, която най-вероятно е част от семейството или от кръга роднини. През седмицата ще преживеете емоционално събитие свързано с жена над средна възраст. Здравето ви ще е колебливо и добре преценявайте възможностите си, когато се товарите с някаква работа.

Лъв

През седмицата от 20 – 26 септември ще можете да се зарадвате на една придобивка или радостна новина в дома ви, която може да се окаже важна за цялото ви семейство.

Това ще бъде благоприятна седмица за ангажименти свързани с имот, за покупка или продажба на вещи и имущество.

Възможно е да възникне необходимост от контакти с юридическа институция по лични, обществени или имотни дела.

През тази седмица ще ви се наложи да се откажете от някои свои идеи и планове, което ще бъде най-доброто действие от ваша страна засега. Може да възникне необходимост да вземете бързи решения, да пътувате неочаквано или да предприемете други някакви промени.

Мнозина ще преживеят притеснение около едно предстоящо пътуване или гостуване.

През седмицата ще получите новини свързани със здравословен или друг важен проблем на приятел или роднина.

През тези седем дни мнозина ще преживеят безпокойство или притеснение поради възникването на неочакван разход за дома или за дете.

Като цяло през тази седмица е добре да внимавате с разходите или финансовите си отношения.

Момчетата и момичетата до 20-годишна възраст ще трябва да внимават с какви физически (екстремни) действия се ангажират. Не допускайте да прекалявате с нищо, което може да застраши вашия живот или вашата репутация.

Мъжете ще запомнят тази седмица с постигането на конкретни важни резултати в семейните си и професионални дела. Отношенията ви с хора родени под водни зодиакални знаци ще определят важни събития през тези седем дни. Домашните ви дела ще бъдат важни и не бива по никакъв начин да бъдат оставяни на заден план.

Жените ще преживеят по-емоционално неприятности, върху чието развитие няма да имат контрол.

Тези от вас, които имат деца ще очакват да получат някакви новини или да преминат през някакви преживявания свързани с тях. Мислите ви през този период ще са свързани с неочаквани събития в кръга ви от роднини, приятели или в страната, където живеете.

Дева

През седмицата от 20 – 26 септември ще ви зарадват новини свързани с бъдещо майчинство, с раждането на дете или с друго важно събитие в живота на ваши роднини или приятели.

Интересни и емоционални събития тази седмица могат да се очакват тези от вас, които имат собствено дете или внуче.

През тази седмица бъдете внимателни с финансовите си дела. Не бива да се страхувате, но трябва внимателно да следите бюджета си.

Ако сте в процес на оформяне на документи, договор или други финансови споразумения проверявайте и най-малките детайли.

През седмицата едно от разочарованията ви може да има връзка точно с пари.

В някои семейства напрежението в отношенията ще бъде сериозен проблем и ще провокира конфликти за дребни неща. През тази седмица трудно ще постигнете хармония поради деликатността на проблемите, които създават това напрежение.

Добре е да осъзнаете факта, че ако тази тенденция се запази стабилността на семейството и на роднинските ви отношения ще бъде под въпрос. Помислете какво искате и какво може да направите за да стабилизирате отношенията си и дали са възможни компромиси от ваша страна.

През седмицата може да посетите роднина или приятел, който има здравословни проблеми или е на лечение в болница.

Момичетата и момчетата до 20 годишна възраст ще трябва да окажат помощ или съдействие при изпълнение на някои домашни дела и ангажименти. Мислите ви могат да хвърчат в различни посоки, но разсеяността ще ви създаде проблеми.

Мъжете ще се наложи да заемат изчакваща позиция и да не форсират развитието на неща, които са важни за бъдещето им. Изненади могат да възникнат в почти всяка една сфера от живота ви. Жена над 35 годишна възраст ще направи нещо добро за вас или ще има благоприятно влияние върху делата ви.

Жените ще са енергични, склонни към различни експерименти или нововъведения.

Отношенията ви с хора родени под въздушни зодиакални знаци ще са полезни и продуктивни за вас. Конфликтите могат да ви върнат назад в началото на някои ваши планове или идеи. Избягвайте паника при всяка неочаквана или неприятна новина.

Везни

През седмицата от 20 – 26 септември очаквайте интересни и емоционални събития свързани с ваш близък роднина или приятел. Най-вероятно този човек живее в друг дом или в друго населено място, въпреки че е възможно и да пътува през тази седмица към вашето населено място.

Това ще бъде една благоприятна седмица за нови начинания, за решения свързани с бъдещи промени и др.

През тези седем дни бъдете по-категорични в това, което правите, или което решавате.

В работата си може да очаквате появата на нови хора като колеги, ръководител или клиенти.

През седмицата развитието на служебните ви ангажименти и постигането на конкретни резултати ще зависи по-малко от вас и повече от действията на други хора.

През седмицата може да ви разстрои новина свързана с неприятно събитие в живота на хора, които познавате. Това може да предизвика появата на неочакван нов ангажимент или да бъде повод за пътуване.

Тази седмица ще се запомни с различни изненади в живота ви, но те ще са предимно положителни или тяхното развитие ще бъде във ваша полза.

Момчетата и момичетата ще очакват финализиране на действия или събития, чието начало е някъде в предишните няколко седмици. Една неприятна новина или житейска драма ще ви покаже, че в живота има и други реалности освен тази, в която вашите мечти съществуват.

Възможна е раздяла с приятел, поради нечестна или разочароваща ви постъпка от негова/нейна страна.

Жените ще имат възможност да се възползват от една интересна оферта свързана с изгодна покупка, кредит или друга облага от финансов характер. Любовният ви живот може да бъде интересен, особено ако преживявате някакъв флирт или интересна авантюра.

През тази седмица може да посрещате гости в дома си, да отидете някъде на гости или да присъствате на важна среща.

Мъжете ще имат своите задачи свързани с домашното имущество, неговата поддръжка, дребни ремонти или подмяна. Имуществените ви дела ще заемат голяма част от вашите задачи през тези седем дни.

В работата си ще имате идеи, които ще търсите начини да реализирате, според конкретната ситуация, в която се намирате.

Скорпион

През седмицата от 20 – 26 септември пред вас е седмица, в която ще се решава бъдещето на важни за вас лични, професионални или политически отношения. Не правете компромиси, които вътре в себе си смятате за погрешни. Последствията определено няма да са приятни или няма да се развият във ваша полза.

Предстои ви важен разговор с човек, с когото работите заедно: колега, ръководител, клиент, съдружник и др.

През седмицата мнозина ще пътуват или ще посрещнат гости от друго населено място.

През тази седмица избягвайте да правите опити да манипулирате хората около вас, да използвате хитрост за да реализирате свое желание или цел.

През тези седем дни ще ви се наложи да вземете трудно решение. Вероятно това ще се дължи на факта, че е свързано с нещо, което не ви харесва или е против вашите възгледи.

През седмицата ще успеят да ви изненадат хора, които са ваши стари приятели или познати. Възможна е неочаквана среща, телефонно обаждане и др.

Във финансов план избягвайте очаквания за по-големи приходи или успехи, за да се съхраните от големи разочарования

Някои любовни или емоционални проблеми в личния ви живот ще са знак за наложителни промени. Това особено важи за младите жени от този зодиакален знак.

Неприятностите тази седмица ще бъдат с цел да ви покажат нови начини за разрешаване на стари проблеми. Бъдете отворени да се променяте, да живеете в едно ново време, при едни нови обстоятелства.

През тази седмица ще трябва да сложите в ред не само личните си отношения, но и отношенията си с хора, които са ваши приятели, съседи или колеги.

Момичетата и момчетата ще имат благоприятна седмица за развитие на личните си дела. Ако търсите някаква почасова работа за да си осигурите джобни пари, тази седмица ще бъде подходящо време за подобни действия.

Ще ви се наложи да мислите за ваша грешка или пропуск от близкото ви минало, тъй като ще попаднете в сходна ситуация през тези седем дни. Дали сега е по-различно или има опасност да повторите грешката си?

Жените да се пазят от измама, самозаблуда и фалшиви приятели. Насочете вниманието си към осигуряване на домашен комфорт както лично за вас, така и за хората, с които живеете.

Покупка на нова вещ за дома, подмяна на счупени уреди ще бъдат полезни и практични действия през тези седем дни. В работата или в бизнеса си избягвайте неприятности с хора, които искат да ви злепоставят, да изпъкнат с качества, които не притежават, използвайки вашите лични умения и знания.

Мъжете ще имат благоприятно време за пътуване, особено ако то е свързано с важна задача, работа, бизнес и др. Конфликтите или проявите на ревност през тази седмица ще създадат нежелан дисбаланс в живота ви.

Приемете това, което имате в личния си живот и в любовта, без да променяте или контролирате отношенията си. Не и по начина, по който вие искате…

Стрелец

През седмицата от 20 – 26 септември ще бъдете много категорични и настъпателни в реализацията на важни за вас планове и ангажименти.

Мнозина ще използват въображението си за да зарадват някого с приятна изненада или подарък.

Ще сте много по-сърдечни, милостиви и грижовни.

В любовта е възможно да се върнете към минали преживявания от любовен характер или да търсите възможност за контакт с бивш партньор.

Като цяло любовните ви преживявания сега ще имат по-скоро връзка с миналото ви или със създадена вече връзка, отколкото с нещо ново.

Леки здравословни проблеми на човек от семейството ви ще изискат грижа или повече внимание.

В семейните ви отношения ще се преживеят моменти на недоразумения или други натоварващи връзката ви емоции.

Седмицата ще бъде благоприятна за работа, от която очаквате добри доходи или някакъв вид признание, удовлетворение.

В някои случаи, това ще ви помогнете да разчистите неплатени сметки или други финансови задължения.

Добре е да знаете, че през тази седмица психиката ви трудно ще издържа на по-голямо натоварване. Лесно ще се обиждате, натъжавате или разочаровате.

Ще имате сложни отношения с непознати хора или такива, които тепърва ще се появят в живота ви.

Момичетата и момчетата ще трябва да изтърпят сложния характер и емоционалните настроения на човек от семейството си, на съученик или приятел. Новите познанства през тази седмица ще ви срещнат с хора, които ще ви бъде трудно да разберете.

Важна седмица за тези от вас, които планират да започнат нещо ново в живота си: образование, работа, личен проект.

Мъжете ще имат разговори с млада жена, с която ще обсъждат различни планове и идеи за бъдещето или за семейството.

През тези седем дни ще ви се наложи да се ангажирате с някакъв документ, да направите важно плащане или някакъв вид инвестиция. Това ще бъде благоприятно време за срещи и гостувания от най-различен характер.

Жените ще са неспокойни, притеснени за бъдещето си и най-вече за развитието на едно конкретно събитие. Финансовите ви дела няма да са лоши, но всичко ще зависи от това, какви очаквания имате.

Тези седем дни ще благоприятстват реализацията на ваши планове свързани с любовния ви и личен живот. Проявите на ревност никога не носят добро със себе си, дори да имате основателна причина за това.

Козирог

През седмицата от 20 – 26 септември ще се ангажирате с повече срещи и разговори с хора, които имат сериозни проблеми за разрешаване.

Възможно е те да разговарят с вас по телефона, да ви посетят в дома ви или ще дойдат на работното ви място.

Седмицата ще изиска от вас да сте практични и отговорни при работа с финансови документи и при ангажименти свързани с пари.

Възможни са грешки и заблуда.

Конфликт, който ще възникне тази седмица с ще ви покаже, че подобни противопоставяния не решават проблемите.

Някои от основните ви планове за тази седмица ще имат връзка с пари, с материалните ви интереси и ангажименти, с поддръжка на имот и др.

Някои от вас ще вложат пари в подобрения на дома, в който живеят или стопанството, което поддържат.

В любовта трудно ще правите правилна преценка на настоящето развитие на отношенията си и това може да предизвика недоразумения или противоречия.

През седмицата може да потърсите жена за услуга, съвет, подкрепа или някакъв друг вид помощ.

Това ще бъде седмица, в която може да получите покана за събиране свързано с жена.

През тази седмица не ограничавайте социалния си живот. Не е нужно да прекарвате по-голяма част от свободното си време само в дома си. Така сами ще си създавате повече домашни задачи и отговорности, което на моменти може да ви прави сприхави и капризни.

Момчетата и момичетата ще трябва да излушат какво иска да им каже един мъж: дядо, баща, по-голям брат, учител или ментор. Хубавите неща ще дойдат само за тези, които с действията си са заслужили да минат крачка напред в развитието си.

Ще ви бъде приятна компанията на хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

Мъжете ще имат чудесно време за реализация на важни цели и задачи, по които сте работили през различни периоди на тази година. Седмицата ви носи различни преживявания, които трябва да ви покажат накъде да вървите и с кого.

Много добри възможности ще има пред вас и дано ги реализирате. Няма да ви навреди съвет на човек роден под знака на Риби, Рак или Скорпион.

Жените ще са склонни да проявяват капризи, ненужна или безсмислена емоционалност, понякога несигурност или страх. Седмицата е чудесна за тези, които могат да видят светлината пред себе си и мрачна за тези, които са се вторачили в своите разочарования или неизбежни загуби.

Мислите ви трябва да бъдат насочени към бъдещето, а миналото с нищо вече не може да го промените.

Водолей

През седмицата от 20 – 26 септември ви предстои среща или разговор с хора от различни поколения.

През тези седем дни бъдете част от различни семейни, професионални или обществени мероприятия. Възможно е да обсъждате с други хора, детайли около организацията или провеждането на тези събития.

През тази седмица ще имате различни преживявания свързани с хора, които са в процес на някаква житейска промяна. Възможна е раздяла вследствие на силни противоречия, противоположни цели в живота и др.

През тази седмица ще следите развитието събития, които ваши приятели или роднини ще преживеят.

През тези седем дни ще бъде важно да запазите реализъм и практичност в действията си, ако искате да се предпазите разочарования.

Вероятно конфликтите тази седмица, в повечето случаи ще са по ваша вина и ще са вследствие на вашето нетърпение и нежеланието ви да разбирате позицията на другите хора.

През седмицата може да ви зарадва предложение за нова работа (ако търсите таква) или ще ви бъде предложена нова позиция.

През седмицата ще възникне необходимост от контакти с хора от различни населени места, което определено ще ви обагати с нова и полезна информация.

Момчетата и момичетата ще преживеят някакъв прелом в отношения, цели или приоритети в живота си. Това ще е вследствие неочаквано преживяване или събитие през тези седем дни.

Ще получите много информация или важни за вас новини от кратко разстояние. Неприятностите през този период ще отминат бързо. Добро влияние върху делата ви ще има от страна на хора родени под знака на Рак, Риби или Скорпион.

Жените ще имат благоприятна седмица за изпълнение на свои професионални или бизнес задачи. Кариерата ще бъде важна за вас, защото сега ще имате възможност да постигнете прогрес или да постигнете важни резултати. Предстои ви важен разговор с млада жена или ще ви се наложи да вземете важно решение, да дадете важна подкрепа на такава личност.

Мъжете ще търсят най-доброто време и начин за действия по важни дела свързани с документи, пари или договор. През седмицата ще имате няколко интересни срещи или поне едно полезноа, важно за вас събиране.

Ще очаквате да получите повече неща, от това, което съдбата ви е приготвила за тези седем дни. Следете внимателно събития в живота на хора родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец.

Риби

През седмицата от 20 – 26 септември ще възникнат ангажименти свързани с ваш близък или по-далечен роднина. Тяхното изпълнение ще изиска от вас една по-голяма ангажираност, определена осведоменост, използване на познанства с други хора, за тяхното изпълнение.

Седмицата ще бъде благоприятна за организиране или присъствие на събития, свързани с рожден ден, годеж, сватба, юбилей и др.

Това ще бъде една благоприятна седмица за постигане на постигането на професионални успехи, особено ако работата ви е свързана с пътуване или с хора от друго населено място.

Това ще бъде благоприятна седмица за начало на нова работа, дори ако това изисква пътуване или преместване в друго населено място или държава за даден период от време.

През тази седмица ще възникне деликатен проблем за разрешаване свързан с дете или млад човек, най-вероятно от собственото ви семейство.

Ако работата ви е свързана с деца ще сте подложени на по-голям психологически натиск и напрежение. В някои случаи тов аможе да предизвика желание за промяна свързана с нова, по-спокойна работа.

През тези седем дни вероятно ще имате повече разходи и по-малко приходи, но това няма да бъде дълготрайна тенденция.

Ще възникнат кратки затруднения при получаването на пари или при работа с документи от финансов характер.

През седмицата може да получите помощ или съвет във финансовите си дела от страна на роднина.

Момичетата и момчетата ще са склонни към лековерие, наивност, манипулативност от страна на „приятели“ или друг вид заблуда. В семейството ще възникнат причини за сериозни разговори свързани с бъдещето. Седмицата може да отвори за вас нови възможности, но само ако сте готови да се възползвате от тях! Всичко ще зависи от усвоените досега знания, опит, наличието на амбиция и чувство за отговорност.

Мъжете ще преодолеят някои сложни емоционални ситуации на работното си място, които обаче ще помогнат за придобиване на по-реална представа за колеги, клиенти или относно конкретната длъжност, която изпълняват в момента. Седмицата ще бъде запомнена с разговор или събитие свързано с човек, представител на въздушните знаци Водолей, Везни или Близнаци.

Жените ще изпитат силен гняв или разочарование от действията или думите на човек, който не само ще постъпи нечестно в една ситуация, но ще направи опити за тяхното злепоставяне или манипулиране на събитията. Ще имате очаквания, за които ще трябва да проявите търпение, тъй като тяхната реализация през тези седем дни е малко вероятна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари