СДС: Крум Зарков ни гони от „храма на демокрацията“

0
Ремонтират сградата на СДС, настаняват европейските делегирани прокурори в нея
Ремонтират сградата на СДС, настаняват европейските делегирани прокурори в нея

Ремонтират сградата на СДС, настаняват европейските делегирани прокурори в нея

Това е политическа атака срещу опозицията в България, в навечерието на парламентарни избори, посочиха от СДС на пресконференция в централата им, във връзка с идеята на служебния министър на правосъдието Крум Зарков сградата на СДС на „Г.С. Раковски“ 134 да бъде дадена на европейските делегирани прокурори.

Христов приветства журналистите в „храма на демокрацията“, предава БТА.

Той посочи, че сградата се нуждае от основен ремонт. Добави, че са водени разговори с Кирил Петков, като премиер, и областните управители да се намерят наематели, с които да е възможно СДС да съжителства, като вземе под наем един етаж.

Сградата е символ на промените и на прехода. Виждаме заговор за политическо отмъщение, каза Христов.

Той постави въпрос дали Крум Зарков започва предизборната си кампания за председател на БСП с „пиар на гърба на СДС“. Също и как ще настани европейските прокурори в сграда, която се нуждае от ремонт и е опасна за обитаване. Румен Христов попита още няма ли други сгради, които да се предложат на европрокуратурата, като уточни, че СДС подкрепят работата на европейските делегирани прокурори.

От СДС обясниха, че в последните около шест години са се появили множество проблеми със сградата. Парното е спукано, дограмата е от 1968 г., половината от прозорците не се затварят, фасадата се руши, обясниха от партията. През годините от СДС са искали да направят ремонт за сметка на наема, който плащат, но областната управа не е могла да вземе решение.

Представителите на СДС казаха още, че имуществото на партията е събрано и е в насипно състояние в коридорите на сградата. За обществена поръчка и извършване на капитален ремонт обаче ще са необходими около три години, добавиха от СДС. „Нашето желание е да се изнесем временно оттук, да се направи ремонт, и да имаме един етаж, за който да плащаме наем“, уточни главния секретар на партията.

Преди началото на пресконференцията представители на СДС издигнаха плакати пред сградата с надписи: „Долу ръцете от СДС“ и „ДС гони СДС“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    ...
    Щом скимтят така жално, значи са получили по заслугите си. Късай Круме! Минеков да вади ГЕРБ от НДК, като луизиански сом от кална дупка (с голям зор и отпор), ти вади тази жалка пасмина. Да помолят строителите на златния век да им изтупат един небостъргач, без пари, специално за тях, Гешов да изпере сделката и към кабинета на Боко да води само един асансьор със кодиран циферблат, само отбрани мафиоти ще знаят кода в стил Цветанов. А, забравих, и със анти-дронов лазер на покрива, да не снима Радев, Боко как нанка. Да блудства с мата харита необезпокояван.
  • 6
    4
    русенец
    То каквото беше СДС-то, такава ни е и "демокрациата"! Комсомолска им работа! Като искат сграда, да си я плащат от членския внос!
  • 4
    3
    ;;>>,,
    какво е "сдс" - това е американска правителствена партия! Нейният дом е в сащ!
  • 5
    2
    Русенец
    Вие сте боклуците на тиквата. Вървете при гербавите, те ще ви приютят.
  • 7
    1
    Вие не сте хора за храм
    Вие сте за музей ! Какво СДС сте ? Вие сте извратеняци , които са на хранилка при БОЙКО ! Или за оня музей на паметници от тоталитаризма !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари