Съюзът на артистите събира средства за здравния фонд на актьорите

1
Досега дарителите са успели да помогнат на повече от 150 души
Досега дарителите са успели да помогнат на повече от 150 души Видео: NOVA

Досега дарителите са успели да помогнат на повече от 150 души

Млади актьори от Народния театър "Иван Вазов" отварят гардеробите си с благотворителна цел. Ще се продават модни находки, за да се съберат пари за животоспасяващи операции и лечения на артистите в нужда у нас.

Досега даритерите са успели да помогнат на повече от 150 актьори, малки деца в нужда и болни хора от цялата страна.

"Със средствата от първите ни събития подкрепихме фондация "Шаро подай лапа" за бездомните животни. След това обърнахме внимание на възрастните артисти в България. Дарихме пари на дом за малки деца с проблеми в страната. Започваме да се занимаваме с индивидуално дарение към хора, които имат нужда от спешни животоспасяващи операции", каза актрисата, цитирана от NOVA.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари