САЩ изпращат още 300 военни в Близкия изток

2
Военнослужещите няма да бъдат разполагани в Израел
Военнослужещите няма да бъдат разполагани в Израел Снимка: Capt. Robyn Haake / U.S. Army

Военнослужещите няма да бъдат разполагани в Израел

САЩ ще изпратят още 300 военнослужещи в Близкия Изток, които ще помагат при обезвреждането на взривни устройства, поддържане на комуникациите и други дейности, съобщи говорителят на Пентагона бригаден генерал Патрик Райдър, цитиран от Ройтерс и БТА.

Той отбеляза, че военнослужещите няма да бъдат разполагани в Израел. "Предвижда се те да оказват подкрепа в усилията за възпиране и допълнително да укрепят способностите ни за защита", обясни Райдър и допълни, че този месец е имало 27 атаки срещу американски военни части в Ирак и Сирия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Sтанко
    Дано всички се завърнат, за да приказват какво са видели! Това да оцелееш е по-голямо наказание, отколкото да си отидеш за нищо. Свидетел съм на разказ на негро, участвало във виетнам, което говореше и плачеше... 150 килограмова грамада не можеше да възпроизвежда спомените си без емоция. Това не беше човек а останки, запазени за да говорят за мъката,която са видели...
  • 0
    1
    ******************************************************
    Дано нито един да не се завърне жив! Майка си търсят на другия край на света.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари