Samsung Galaxy S6 ще e с Quad HD дисплей и 64-битов процесор

0
Samsung Galaxy 6 ще използва камера сензор Sony IMX260
Samsung Galaxy 6 ще използва камера сензор Sony IMX260

Samsung вече представиха няколко нови мобилни устройства от висок клас на глобалния пазар през 2014г. и вече се подготвят за началото на следващата година. Oт SamMobile сега публикуваха данни, че корейския гигант вече е стартирал разработването на следващия си флагман в пазара на смартфони, който носи кодовото име Project Zero. Любопитното е също, че Samsung планират да заложат на изцяло различна стратегия в създадването на следващото си иновативно устройство.

Причината е, че вместо да представят актуализирана версия на Galaxy S5, която включва няколко ключови подобрения тя възнамерява да разработи изцяло нов продукт с различен дизайн от досегащните итерации на своя популярен модел. Именно това желание на Samsung стои в основата на това тя да избере кодовото име „Project Zero”, тъй като Galaxy 6 ще се отличава съществено от своя предшественик. Припомняме ви също, че Galaxy 4 се казваше Project J, докато Project Н, К и Т бяха имената на Galaxy Note 3, Galaxy S5 и Note 4.

Първата сериозна промяна, която ни очаква в новия смартфон на Samsung е включването на дисплей с Quad HD резолюция от 2560х1440 пиксела, но все още не знаем с каква големина ще е дисплея. Samsung Galaxy 6 ще използва камера сензор Sony IMX260, който е с оптична стабилизация на изображенията и ще е с 16МР или 20МР разделителнаспособност. Моделът ще разполага с Exynos 7420 процесор, който е първата 64-битова архитектура на компанията и е с осем ядра и ще работи с Android 5.0 OS

Източник: digital.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари