Самолет със 150 българи кацна в Скопие вместо в София

0
На сънародниците ни е обещан автобус, който да ги превози - такъв обаче няма
На сънародниците ни е обещан автобус, който да ги превози - такъв обаче няма Видео: bTV

На сънародниците ни е обещан автобус, който да ги превози - такъв обаче няма

Самолет кацна в Скопие вместо в София. Близо 150 българи се озоваха на летището в македонската столица и часове наред чакаха транспорт, който да ги прибере.

Самолет на нискотарифна компания, изпълняваща полет от Малага до София, трябвало да излети снощи в 22:00 часа. След повече от три часа чакане полетът се изпълнява.

На сънародниците ни е обещан автобус до половин час след кацането, който да ги превози до София. Часове наред обаче по думите им няма нито транспорт, нито информация, предава bTV.

От Летище София обясниха, че самолетът не е успял да кацне заради лоша видимост и течащ в момента ремонт на системата за инструментално кацане. За да изпълни друг полет, самолетът все пак е стигнал до летище София, но без пътниците.

Пет часа по късно транспорт най-накрая идва.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари