Самолет прелетя необезпокояван близо до АЕЦ Козлодуй. Някой ни пробва!

2
И вече знае - пробита държава, летиш, кацаш, зареждаш, пак излиташ, въртиш , кацаш, бягаш - вие разбирате ли какво означава това и по коя милост сме живи?
И вече знае - пробита държава, летиш, кацаш, зареждаш, пак излиташ, въртиш , кацаш, бягаш - вие разбирате ли какво означава това и по коя милост сме живи? Снимка: martinkarbowski.com

Самолет зарежда във Видин. Нищо особено. Може да се случи във всяка държава - един самолет може да наруши въздушното пространство.

Но само в една пробита държава може да кацне неразрешено и невидим във Видин. А и да зареди. Полицията не успяла да му попречи пак да излети.

Само в една държава без радари и собствена авиация може да излети отново от Видин. Само в една идиотска държава, където вече военни няма - същия самолет може да прелети близо до АЕЦ Козлодуй без да е обезпокояван. Само късметът ни да не се случи така - че тоя самолет не е пълен с мръсна бомба и да се пробва над Козлодуй, пише Мартин Карбовски в Lentata.

И накрая - коя е тая държава, в която такъв самолет я пресича от запад на изток и каца тайно до Шумен. Намират го празен и топъл двигател.

Никой не помни Матиас Руст. Тогава той впечатли руснаците, заради него маршали подаваха оставки. А у нас - всичко това дори няма да ни впечатли.

Някой ни пробва.

И вече знае - пробита държава, летиш, кацаш, зареждаш, пак излиташ, въртиш , кацаш, бягаш - вие разбирате ли какво означава това и по коя милост сме живи?

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари