Само Унгария и Сърбия получиха новогодишни честитки от Русия

3
Само премиерът на Унгария и президентът на Сърбия от европейските държави са получили поздрави за Нова година от руския президент Владимир Путин
Само премиерът на Унгария и президентът на Сърбия от европейските държави са получили поздрави за Нова година от руския президент Владимир Путин Снимка: БГНЕС

Само премиерът на Унгария и президентът на Сърбия от европейските държави са получили поздрави за Нова година от руския президент Владимир Путин

Президентът на САЩ Джо Байдън, френският президент Еманюел Макрон и германският канцлер Олаф Шолц не получиха новогодишни поздравления от руския лидер Владимир Путин, съобщиха от Кремъл, цитирани от БГНЕС.

Докато светът се подготвяше да посрещне Новата година този уикенд, Путин изпрати поздравителни послания до лидерите на приятелски настроени към Кремъл държави, включително Турция, Сирия, Венецуела и Китай.

Но Путин не пожела щастлива Нова година на лидерите на Съединените щати, Франция и Германия - държави, които наложиха безпрецедентни санкции на Москва заради нападението на Украйна. Съответно Джо Байдън, Еманюел Макрон и Олаф Шолц останаха без поздрави от Владимир Путин за Нова година

"Тези наши колеги сами не изпращат поздравления. Ние реално нямаме контакти с тях в момента. И предвид недружелюбните действия, които те извършват непрекъснато, президентът няма да ги поздрави", заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    4
    Аз
    Имах предвид честитки от споменатия тип до бидончо и КО
  • 7
    3
    До 1 и до 2:
    До 1 и до 2: джо бидон надъха останалите евроатлантически страни с реч - за продължаване на зависимостта от сащ, продължаване на зелената сделка и зелени мощности, насърчи също така за затваряне на ядрените централи и въглищни централи, акцентира, че европа трябва да се хомосексуализира, да се мюсюлманизира и повсеместно - масова смяна на пола - към единна ценност и нов евроатлантически морал! Нека погромът с европа да започне СЕГА! След тази бурна реч на джо бидон - лидерите на европейските държави се върнаха към икономия от 17 градуса в помещенията, към икономия на електроенергията, улиците през нощта останаха без осветление, а промишленото производство изпадна в глуха тишина - няма природен газ! Но лидерите на евро страните си казаха, че това е временно, напред към евроатлантическите ценности!
  • -2
    2
    XAXAAXAXAXAXA
    На късокракия бункерен сатрап му останаха за "приятели" само српските сигани, орбанските педали, а все пак не са получили честитки останалите сатрапи на Сев. Корея, Еритрея, Венецуела и Белосатрапия! Жалки азиятски утрепки! Да гният в мизерия рушлямистите! Слава Украина зовем в България!!!
  • -2
    1
    Аз
    Можеше да им пусне по една хиперзвукова честитка. Все пак е празник !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари