Само един кандидат ще се яви на изборите за кмет на село Юделник

1
До вота се стигна, след като през месец май тази година почина кметицата на русенското село Мелекбер Ризова
До вота се стигна, след като през месец май тази година почина кметицата на русенското село Мелекбер Ризова Снимка: БГНЕС

До вота се стигна, след като през месец май тази година почина кметицата на русенското село Мелекбер Ризова

Само един е кандидатът за кмет на русенското село Юделник, който ще се яви на частичните избори на 23 октомври тази година. Това съобщи председателят на Общинската избирателна комисия в Сливо поле Борислав Жечев, предава БТА.

До частичните избори в селото се стигна, след като през месец май тази година почина кметицата на Юделник Мелекбер Ризова.

Почина кметът на село Юделник

Жечев обясни, че за предстоящия вот само ДПС е регистрирала свой кандидат и това е Муалля Пашова.

По думите му около 800 са избирателите с право на глас в Юделник. Ще бъде разкрита една секция, а гласуването ще е машинно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    2
    Бранимир
    Какъв е смисълът от това да има частични местни избори, след като има само 1 кандидат ? По-добре кметът на общината(в случая Сливо Поле), да издаде заповед за назначаване. Или това да стане след решение на общинския съвет. Така поне ще се спестят пари, които ако бяхме в нормална държава, щяха да бъдат инвестирана в развитие на това село или друга по-ползотворна дейност за жителите на общината от провеждането на избори.
  • 3
    1
    русенец
    ше изкара една заплата
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Разбрах, че си дала на всички мъже във фирмата.
- Ми нулева кръвна група съм, казаха, че мога да давам на всички.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари