Сайтове за залози - Популярни функции, които се предлагат от онлайн букмейкърите

0
Какво предлагат родните онлайн букмейкъри на своите потребители
Какво предлагат родните онлайн букмейкъри на своите потребители

Какво предлагат родните онлайн букмейкъри на своите потребители

Бетинг индустрията се разви с изумителна скорост у нас. За по-малко от десет години пазарът на България не само се запълни с множество сайтове за залози, но и новите букмейкъри все повече се превръщат в лидери в сектора. Голям брой чуждестранни оператори показват значителен интерес да получат лиценз от НАП България. Същевременно, едни от най-успешните български компании за спортни залагания разширяват своето влияние извън родината и постигат отлични резултати в други Европейски страни. Ето какво предлагат родните онлайн букмейкъри на своите потребители като функции, с които да направят играта си още по-интересна.

Кеш Аут (Cash Out)

Това е една от най-предпочитаните функции в българските сайтове за залози. Тя дава възможност на играчите да затворят своя залог по всяко време, като това може да ограничи загубите им, ако залогът не е печеливш, или да осигури част от печалбата им. Функцията е на разположение за конкретни събития и пазари, както и за единични, множествени и системни спортни залози в много различни спортове. В онлайн букмейкърите са предоставени и други две опции - Частично Затваряне на залог и Автоматичен Кеш Аут. При Частичното Затваряне, клиентът избира сума, която ще получи като затворен залог, и оставащата част от залога продължава да се урежда в съответствие с последващите събития на избраните селекции. При Автоматичния Кеш Аут, клиентът предварително задава стойност, която ще предизвика автоматичното затваряне на залога, и когато тази стойност се постигне или надхвърли, залогът се урежда автоматично, а средствата се прехвърлят в сметката на клиента.

Bet Builder

Създаването на залог (Bet Builder) дава на играчите възможност да комбинират няколко пазара и да построят своя залог по желание. Тази функция може да се използва за футбол, тенис, баскетбол, американски футбол, бейзбол и други. Максимум 12 пазара от един и същи спорт може да се включат в залога от Бет Билдър. Коефициентът се променя при добавянето на всяка нова селекция.

Промени залог

Функцията "Промени залог" позволява на играчите да добавят, премахнат или разменят селекции и да увеличат своя залог в случаи на неуредени залози, когато cash out е достъпен за всички неуредени селекции в залога и крайният изход от залога все още не е определен. Въпреки, че някои селекции от множествения залог вече могат да бъдат уредени, играчите все още могат да използват функцията "Промени залог". Важно е да имате предвид, че при използване на функцията "Промени залог", стойността на новия залог ще бъде равна на тази за "Затвори залог".

Залози на живо

Залозите на живо са част от платформата на всеки онлайн букмейкър. Над 90% от събитията могат да бъдат гледани в реално време, което е удобство за любителите на залози. Събитията се показват с анимирани схеми, които показват процеса на мачовете и се предоставя подробна статистика за тях. Към това сайтовете за залози предлагат различни пазари за залози в реално време, като коефициентите за тях се променят постоянно.

Пряко предаване

Прякото предаване е също често срещана функция предлагана в популярните сайтове за залози. То позволява на играчите да наблюдават избрани спортни мачове в реално време, на които са заложили и да правят промени в своите залози. За да могат да използват услугата, играчите трябва да имат достатъчно средства в своята игрална сметка или да са направили залог в последните 24 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари