Съдят мъж, убил жена си в Габрово

1
Жената е била пребита жестоко, издъхнала е след продължителна агония
Жената е била пребита жестоко, издъхнала е след продължителна агония Снимка: Прокуратура - Габрово

Жената е била пребита жестоко, издъхнала е след продължителна агония

Окръжна прокуратураГаброво внесе обвинителен акт в Окръжен съдГаброво срещу 42-годишния С.А. за това, че на 18/19.08.2022 г., в къща в кв. „Горни Бакойци“ в гр. Габрово, в условията на домашно насилие, умишлено е умъртвил И.С., с която живеел във фактическо съжителство.

Деянието е осъществено чрез нанасяне на множество удари с и върху твърди тъпи предмети, с юмруци, ритници и с патерица, по главата, лицето, тялото и крайниците, както и със силно стискане с ръце на шията ѝ и нанасяне на удари в тази област, съобщиха от държавното обвинение.

Вследствие на множеството удари, повечето със значителна сила, на И.С. била причинена черепно-мозъчна травма в съчетание с утежняващи фактори –причинена тежка шийна травма и кръвозагуба. Престъплението е извършено по особено мъчителен начин за пострадалата, тъй като смъртта ѝ е настъпила постепенно, бавно и с дълъг период на агония.

В хода на досъдебното производство на обвиняемия е наложена мярка за неотклонение „Задържане под стража“.

Предстои насрочване на делото за разглеждане от Окръжен съд - Габрово.

* Съгласно чл.31, ал.3 от Конституцията на Република България и чл. 16 от НПК обвиняемият се смята за невиновен до установяване на противното с влязла в сила присъда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари