С кого си пасва най-много Овенът?

1
Конфигурация с коя зодия е най-добра?
Конфигурация с коя зодия е най-добра?

Когато сърцето ни хареса нов господин, в главата ни припряно пристъпва викторина, ангажирана с хиляди въпроси.

Какво работи? На колко е години? Женен ли е? И, разбира се, каква зодия е. Дори и да не сме толкова вещи в хороскопските дела, все сме чували от приятелки за особеностите на мъжките представители на този или онзи зодиакален знак, пише Mila.bg. Предлагаме ви да погледнем характеристиките на всяка една зодия и да претеглим нейната любовна съвместимост с останалите.

Овен и Овен

Когато два Овена са в любовна връзка, със сигурност няма да се разминат с фойерверките. Те са в непрекъсната надпревара, което прави тази двойка голямо предизвикателство за емоционалната вселена. Все едно гледаш в огледало. Овенът разбира нуждата за независимост на партньора си, защото той самият иска същото за себе си. Съвсем нормално е от време на време заплетат рога, но ако се научат да не са в непрестанно състезание един с друг, техните отношения може да са много успешни и мощни.

Най-доброто от тази конфигурация: тяхната спонтанност, която ще им позволи постоянно да съживяват връзката си. На два Овена никога няма да им е скучно. Кипящи от енергия и умеещи да се сдобряват бързо след спор, това прави връзката им страстна и съвместима.

Овен и Телец

Връзката между тези две зодии е естествен съюз на любовта, която идва от Телеца, и на страстта, струяща от Овена. В тези отношения всичко се базира на баланса. Овенът иска на секундата да скочи с двата крака в емоцията, докато Телецът предпочита да го кара по-бавно. Това може да породи проблем, защото Телецът обича да бъде ухажван – концепция, която е чужда и тотално неприсъща за Овена. Въпреки това тази връзка може да е доста поучителна и за двата знака. Телецът може да помогне на Овена да озапти малко инфантилните си и непрактични импулси, докато Овенът може да научи Телеца за бъде по-спонтанен и авантюристично настроен.

Най-доброто от тази конфигурация: превъзходен баланс на енергия между мъжкото и женското начало, между импулса и обмислянето. Различните им характери и способността да се учат един от друг превръща връзката им удовлетворителна и щедра.

Овен и Близнаци

Когато Овенът залюби Близнаци, комуникацията е не само на физическо, то и на интелектуално ниво. И двата знак обичат движението и оптимизма. Овенът е независим, новаторски дух, което привлича Близнаците, които много ценят независимостта. Ако Близнаците почувстват желанието на Овена да ги контролира или ако Овенът не може да се примири с флиртаджийската природа на Близнаците, кавгите ще се превърнат в неизбежна част от отношенията. Въпреки това тази връзка би могла да бъде доста балансирана. Овните обичат да преживяват нещата, а за Близнаците е важно да ги дискутират. Заедно може да откриват нови светове, които поотделно биха пропуснали.

Най-доброто от тази конфигурация: тяхната способност да научават и постигат заедно повече неща, отколкото ако работят като самостоятелни единици.

Овен и Рак

В този случай наистина противоположностите се привличат. Овенът е забързан и нахакан, докато Ракът е чувствителен и емоционален. Разбира се, и Овенът може да бъде чувствителен – по неговия си горещ, сприхав, стремителен начин, което със сигурност съвсем ще замае Рака. Въпреки че по принцип Ракът обича да го кара по-бавно, особено в началото, вихрушеният подход на Овена може да се окаже внушително стимулиращ за любовта на тази двойка. Неприятности в рая може да се появят заради промените в настроенията на Рака или ако агресията на Овена стане болезнена. И двата знака трябва да се научат да слушат нуждите на другия и да проявяват разбиране.

Най-доброто от тази конфигурация: когато разберат, че са от един и същи отбор, комбинацията между Огъня и Водата ще сработи чудесно.

Овен и Лъв

Тук искрите прехвърчат яко. И двата знака са огнени, страстни и динамични, със здравословна любов към спортсменството и състезанието. В тази връзка има доста екшън. И Овните и Лъвовете искат да са доминиращи и проблемите няма да подминат тази двойка, ако се окажат с еднакво голямо его. Въпреки това партньорите от тези зодии изпитват взаимно възхищение и уважение един към друг, но не е лошо да са научат освен да дават заповеди, да изпълняват и команди. Дори когато се отнася за избора на филм.

Най-доброто от тази конфигурация: взаимното възхищение е печелившата карта тук. Ако прибавим енергията и страстта им, то тази връзка би била с доста добра динамика.

Овен и Дева

Тази връзка изисква време, за да се развие, за да опознаят партньорите природата на другия. Овенът е нахакан, доминиращ и агресивен, винаги се впуска почти нетърпеливо в нови неща, докато Девата е детайлно ориентирана и тиха, понякога срамежлива, и гони целите си в дългосрочен план. Енергията на Овена е пламенна и стремителна, докато Девата е по-здраво стъпила на земята.

Най-доброто от тази конфигурация: работят перфектно в екип независимо дали става дума за бизнес или в личен план. Техните личности, различни в толкова много аспекти, създават изключително допълваща се връзка.

Източник: Mila.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари