Руските войски проведоха операция "Възмездие“

3
Руските сили са атакували обекти в Одеска област
Руските сили са атакували обекти в Одеска област

Руските сили са атакували обекти в Одеска област

В рамките на операция "Възмездие“ руските сили са атакували обекти в Одеска област, където се произвеждат безпилотни катери, съобщава вестник "Коммерсант“, като се позовава на пресслужбата на Министерството на отбраната в Москва.

От редакцията припомнят, че по-рано стана ясно, че последната атака срещу Кримския мост е била извършена с помощта на два безпилотни надводни апарата, предаде Агенция Фокус.

"Въоръжените сили на Руската федерация нанесоха групов възмезден удар с високоточно оръжие с морско базиране по обекти, където се подготвяха терористични действия срещу Руската федерация с помощта на безпилотни катери, както и на мястото на тяхното производство в корабостроителница близо до град Одеса“, поясниха от военното министерство.

В понеделник президентът на страната Владимир Путин обеща отговор на атаката срещу Кримския мост, като допълни, че се подготвят съответните предложения от Министерството на отбраната. В същото време говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че се разработва предложение за отговор на атаката срещу Кримския мост.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    7
    Копейкин
    Операция Възмездие тепърва предстои, нейния грандиозен финал ще е в Москва, на Червения площад с марш на украинската армия, а за Путлер операция Възмездие ще приключи в Хага
  • -3
    6
    СкъсанЛавЧервенШушон
    Руснак ли е , извий му врата и го пусни да пасе трева!
  • 1
    5
    Бай Чеп
    Учудвам се винаги на троляци ли са, искуствен интелект ли, чат бот ли са? Как ползват пропагандата като за американски дебили, директно от Властелина на пръстените - Двете кули. Орките, разбираш ли напирали от изток, а спасението ще дойде от запад. Тука при нас ми се струва трябва малко по-интелигентен подход!
  • 1
    4
    до 3
    едните са от Средната Земя на Толкин, другите са някъви получовеци от някъква измислена държава украйна - държава на мошенници и престъпници - 90те годиини в България е било пълно с украински боклуци, които са се опитвали да изкарват бързи пари
  • -4
    3
    ако обичаш
    и ква е разликата между урките и орките да ми обесниш
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари