Руска ракета удари жилищен блок в Киев

0
Няколко апартамента са разрушени изцяло, външните им стени и прозорци липсват
Няколко апартамента са разрушени изцяло, външните им стени и прозорци липсват Снимка: Кадър от Туитър

Районът югозападно от Киев е бил ударен тази сутрин от две ракети, съобщи Ройтерс, цитирана от Дарик.

Според информацията една от ракетите е ударила жилищна сграда. Не е ясно какви са били целите. 

Министерството на вътрешните работи на Украйна разпространи снимки, на които се вижда, че служителите на спешната помощ помагат при евакуацията на жителите.

Кадрите показват, че няколко апартамента са разрушени изцяло, външните им стени и прозорци липсват. По тротоара има отломки. Някои прозорци на долните етажи изглеждат счупени.

Една снимка показва двама служители на спешна помощ, които отвеждат жена от местопроизшествието, а други работници тичат на заден план.

"Родих дъщерите си в родилна болница, която е само на една пресечка от тази сграда", написа една в Twitter жена, намираща се в болница в съседство на ударената сграда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    3
    фройд
    каквато и да е ракетата причината да удари там е РУСКОТО НАШЕСТВИЕ И АГРЕСИЯ срещу една СУВЕРЕННА СТРАНА. Големите букви са за идиотите които още не са го разбрали....
  • 4
    2
    Абе
    Само на мен ли ми прави впечатление, че по социалните мрежи/ТВ канали са пуснати да говорят и се цитират постове само на млади миловидни украински мацки с перфектен грим, маникюр и прически - в тия бомбандировки и хаос кога успяват... ?!
  • 6
    1
    русенец
    По какво познаваме, че е руска? Защото вчера имаше кадри как една Стрела 10 мачка коли. По някое време спряха кадрите от близък план, защото на тях се виждаше, че е украинска и никой не спомена, че руснаците отдавна не ползват такива. Та за ракетата, по какво познахте, че е руска?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари