Русия продължава ударите си по инфраструктурни обекти в Украйна

4
Множество руски ракетни атаки разтърсиха през нощта град Запорожие
Множество руски ракетни атаки разтърсиха през нощта град Запорожие Снимка: АП

Множество руски ракетни атаки разтърсиха през нощта град Запорожие

Русия продължава целенасочените си удари по важна инфраструктура в Украйна при пети пореден ден на интензивни бомбардировки, предаде Асошиейтед прес.

Множество руски ракетни атаки разтърсиха през нощта град Запорожие, върху който продължават да са съсредоточени ударите.

Управителят на Запорожка област Олександър Старух каза сутринта, че през нощта в регионалния административен център са съобщени няколко взрива на инфраструктурни обекти, вследствие на които са избухнали пожари. По предварителни данни няма жертви.

През последните дни и седмици руските сили обстрелват град Запорожие и околния район, отбелязва АП. Това поражда тревога за безопасността на намиращата се наблизо Запорожка АЕЦ. Най-голямата атомна електроцентрала в Европа е окупирана от Русия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    6
    Чак
    Пък множество руски ракетни атаки разтърсиха през нощта Запорожие. Малко преувеличават с "информацията" усраинците. Нали твърдяха, че отблъскват атаките на противника? Това не им е Рамбо 3 в Афганистан, където полковник Зайцев с Алигатора ги трепе наред. А трябва пленените бандеровци да ги вкарват в подземия да стоят на тъмно и студено и от време на време да им удрят по някоя пръчка бой! Много е добър Путин като им дава подслон, те играят шах, четат книги, не работят...
  • 1
    5
    ...
    Най-голямата атомна централа е Руска, построена с Руска пара, на пълен шланг, но никой не е очаквал, че америка един ден ще разпръсне секретни лаборатории из цялата усраина без право на достъп за усраинци а само за натовци и че нацисти ще трепят рускоезичното население. Затова, сега централата е Руска и копченое сало никога няма да види ток от нея. Героям Сало !!!
  • -2
    4
    хайл путлер
    ех мъко мъко русофилска, край нямаш..... путлер капут
  • -2
    3
    русенец
    Както гледам бой ядат ватниците. Вече и децата се смеят на мита за "самая могучая и непобудимая". Дори и джуджето - диктатор Путлер призна сега по телевизията, че така наречената професионална армия на ватниците не може да запази позициите си в Украйна, а от Херсон се изнасят и евакуират. СЛАВА НА УКРАЙНА - СПАСИТЕЛКАТА НА ДЕМОКРАТИЧНА ЕВРОПА ОТ ПУТЛЕРОВАТА ЧУМА
  • 0
    2
    Русенец
    Бой по усраинските хохли! Нациската курва еврейчето зеле да го духа! Да гори в ада тоя рязан парцал!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари