Русенци сигнализират за рушаща се общинска сграда в центъра

0
Къщата е свърталище на наркомани, коментират съседи на имота
Къщата е свърталище на наркомани, коментират съседи на имота Видео: КИС 13

Къщата е свърталище на наркомани, коментират съседи на имота

Русенци сигнализираха за рушаща се сграда в центъра на града.

По думите им става дума за имот общинска собственост. Според тях, докато се вземе решение какво да се прави с него, е необходимо районът поне да бъде обезопасен, предаде телевизия КИС 13.

До преди години в къщата на улица "Червен" е имало наематели. Имотът обаче постепенно запустява, след като там вече не живее никой. От 2-3 години сградата се руши, а наоколо заприличва все повече на бунище, недоволстват русенци, които живеят в непосредствена близост до имота.

В двора на отсрещния имот пък в къща се е настанило семейство, което се грижело за две кучета и хранело котките от квартала.

По думите на мъжа, подал сигнала, от КООРС са правили опити да извършат проверка на адреса, но е било заключено. А за рушащата се къща, хората настояват поне да се вземат мерки за почистване на терена и обезопасяване на района.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Аз
    Просто е! Вадят се едни пари от съответния фонд, събаря се всичко и се изравнява терена. Повърхностна обработка на почвата и се посява райграс.
  • 0
    1
    Арменският Поп
    Оплачете се на Либийският имам. Топла връзка с Имама - търсете в Нисофския селянин изневерник и изселен на село.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари