Русенци, останали без вода в жегите: Кога ще свърши този ад?

3
Русенка изразява недоумение, че в 21 век може да се попадне в такова "водно бедствие".
Русенка изразява недоумение, че в 21 век може да се попадне в такова "водно бедствие". Снимка: Dunavmost

Планови ремонти на ВиК оставиха без вода жители на Русе вече трети ден

Писмо, публикувано в социалната мрежа на живуща в квартал "Здравец - Изток", сигнализира за проблема кмета на общината. Възмущението идва от продължителните ремонти, които остават без течаща вода домовете им от четвъртък сутринта. В същото време работата по строителния обект е в застой. 

Русенката изразява недоумение, че в 21 век може да се попадне в такова "водно бедствие". "Как да нося 10-литрови туби от 300, че и повече, метра разстояние?!", пише Григория Цветкова.

"От приблизително три дни вкъщи е ужас - не можеш нито ръцете да умиеш, нито да се окъпеш, а пък за запълнената мивка - да не говорим!"

Въпросът й е кой следи работата на ВиК-дружеството и "кога ще свърши този ад".

Същият проблем тревожи и Таня Иванова. ВиК сътвори хаос, пише тя. "Да се върнеш от работа в тая жега и да няма грам вода да до измиеш ръцете и да си вземеш душ". 

Неприятните факти и въпроси са адресирани към кмета на града в очакване да се намери по-добро решение. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари