Русенци могат да отпразнуват заедно “Нова година в малката Виена“

1
Да започнем новата година с весела музика в сърцата, приканват от Държавна опера - Русе
Да започнем новата година с весела музика в сърцата, приканват от Държавна опера - Русе Снимка: Личен архив

Да започнем новата година с весела музика в сърцата, приканват от Държавна опера - Русе

Ако в отминали времена русчуклии са посрещали Новата година с разходка с шейни по замръзналия Дунав, то днес по течението на Вечната река в първите дни на 2023-та година, русенци могат да отпразнуват заедно “Нова година в малката Виена“!

На 7 януари, събота, от 19:00 часа, в зала Филхармония Държавна опера - Русе ще поднесе празничен поздрав за началото на новата 2023 година към всички русенци!

Това съобщиха от културната институция в крайдунавския град и допълниха, че диригент на галаконцерта ще бъде Димитър Косев.

Новогодишен галаконцерт с най-красивите, най-любимите и най-вдъхновяващите арии и дуети от опери и оперети, щедро гарнирани с мелодии от валсове, маршове и полки ще ни вдъхновят да започнем новата година с радост и любов в сърцата!

"Да започнем новата година с весела музика в сърцата! И с ЛЮБОВ! (Към Русенската опера също, нали?...)", приканват от операта.

Билети на каса Опера и на сайта на културната институция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Село
    Не Виена е от както Кмет е др Милков.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари