Русенци изпращат колет до Европейската комисия

1
Как най-лесно се крадат пари от еврофондовете?
Как най-лесно се крадат пари от еврофондовете?

Група български граждани, обединени около идеята, че не всички Българи сме мошеници и не всички крадем от европейски фондове, решихме да информираме Европейската комисия за начина по който в България се изпълняват европейските инфраструктурни проекти и да изразим нашият протест, че не сме съгласни нашите пари, отпускани от ЕК като финансова помощ, да бъдат харчени за строежи реализирани с нискокачествени материали и рушащи се още преди да бъдат завършени.

Най-учтиво Ви каним на 28 май от 8:45 в гр. Русе, на централния площад пред Съдебната палата да присъствате и да отразите изготвянето и изпращането на колет до Председателя на Европейската комисия, който ще съдържа строителни материали - мостра от вложените в изпълнението на проект за  9 247 280 лв. без ДДС за "Реконструкция на булевард Тутракан - Русе" в отсечка дълга само 2316 метра.

Пратката ще бъде придружена с обяснително писмо, с подробна инструкция, как Обединена Европа може да се снабди от България с подобни материали и как изпълнителите на проекти да ги влагат в строежите за да имат по-голяма печалба.

Като резултат от проявата очакваме ЕК да вземе съответните мерки за пресичане на тази порочна практика или обратното - да вземе поука, как най-лесно се крадат пари от еврофондовете.

Бойко Никифоров

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари