Русенски ученици изписаха с телата си "България" в атрактивен флашмоб

23
Инициативата със стотици участници е по повод Националния празник
Инициативата със стотици участници е по повод Националния празник

Инициативата със стотици участници е по повод Националния празник

Училищната общност на Средно училище с преподаване на немски език "Фридрих Шилер", гр. Русе отбеляза 146 години от Освобождението на България чрез атрактивен флашмоб, който завършва със златната спирала, символизираща красотата, хармонията и съвършенството в изкуството, науката и природата, позната като "златно сечение".

Терминът „златно сечение“ е въведен от Леонардо да Винчи. В тази спирала е събрана цялата информация за смисъла на живота. От друга страна спиралата е вековният интуитивен символ на духовното развитие и нашата идентичност с Вселената. Идеята за реализирането на масовата инициатива е на Галина Панова - ст. учител по изобразително изкуство в училището, информираха от учебното заведение с пост във Фейсбук групата "Медия "Дойче шуле" - град Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Към 1
    Нормално, някой иска да поприпечели. 1000 ученика да си купят фанелки по 10 лева като себестойност сигурно е 2 лева, ще си разделят останалото.
  • 2
    1
    Иванова
    Отново пиар акциите на госпожа директорката. Вместо да учат немски, децата са принудени да си купуват разни фанелки, да правят репетиции, да им губят времето за да може директорката да се самоизтъкне и току виж я издигнали за началник на РУО или пък направо министър.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари