Русенски параспортисти донесоха медали

0
Отличията са присъдени за успешно участие в държавното първенство по бадминтон и тенис на маса за хора с увреждания
Отличията са присъдени за успешно участие в държавното първенство по бадминтон и тенис на маса за хора с увреждания

Отличията са присъдени за успешно участие в държавното първенство по бадминтон и тенис на маса за хора с увреждания

Спортният клуб на хора с уврежданияОлимп – спортът е равнопоставен“, донесе нови 3 медала в Русе, съобщиха от там. Отличията са присъдени за успешно участие на русенските параспортисти в държавното първенство по бадминтон и тенис на маса за хора с увреждания, проведено от 6 до 8 октомври 2023 г. в гр. Сливен. Алтан Далкаран завоюва бронзов медал в групата за хора в инвалидни колички, а Георги Гаев спечели 2 бронзови медала в състезанията за хора с увреждане на горните крайници по тенис на маса и бадминтон.

Следващото участие на клуба е от 13 до 15 октомври, когато в гр. Пловдив ще се проведе държавното първенство за хора с увреждания по спортна стрелба.

За по-успешното представяне на русенските параспортисти в държавните и регионални състезания и за разширяване дейността на Спортния клубОлимп – спортът е равнопоставен“ е необходимо да им бъде оказана подкрепа. Благодетелите, които имат възможност за това, могат да се обръщат към председателя на клуба Георги Гаев на тел. 089 8442 264, призоваха от клубОлимп – спортът е равнопоставен“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари