Русенска метъл банда е на второ място в престижна класация

14
Оказва се, че членовете ѝ дори не са професионални музиканти
Оказва се, че членовете ѝ дори не са професионални музиканти Видео: Bulgaria On Air

Оказва се, че членовете ѝ дори не са професионални музиканти

Русенска метъл банда стигна до престижното второ място в рок класация, като си проправи път сред дългогодишни хитови изпълнители. Членовете на INSANE не са професионални музиканти, а имат различни професии.

Оказва се, че общото между програмист, мениджър и нотариус – е музиката. Четирите вече пораснали момчета имат обща страст - метъла, който ги събира преди 5 години.

"Събрахме се четиримата, всъщност 4 интересни характера. На тях им трябваше време да се сработят, за да постигнем тази симбиоза, която да може да роди нещо авторско", коментира пред Bulgaria On Air басистът Николай Харалмбиев.

Точно тези авторски проекти, дават силен тласък на групата. Като една от песните им дори се изкачва до престижното 2-ро място на българската класация за рок музика.

"Точно това в чувството и ние не правим музика, която непременно трябва да стигне първо място в някаква класация, но няма да си кривя душата, че много ни ласкае, че наша песен, на една никому неизвестна до вчера русенска група, се бори с титани на българската рок сцена, мога да кажа страхотни имена с многогодишна история", заяви вокалистът Цецо Анастасов.

Музиката за тях е начин за бягство от ежедневието, и им носи освен удовлетворение и успехи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари