Русенска фирма се бори да ремонтира училището в село Микрево

2
"Ник Строй 2000" ЕООД на Николай Колев от Русе предлага най-ниска оферта
"Ник Строй 2000" ЕООД на Николай Колев от Русе предлага най-ниска оферта

Русенска фирма с най-ниска оферта, следва благоевградската „Престиж Бизнес“ на Г. Шапков и Л. Янев

Четири фирми са подали заявления за участие в обществената поръчка, обявена от община Струмяни за ремонта на покрива на СОУ „Паисий Хилендарски“ в село Микрево, научаваме от Струма.бг. Общата прогнозна стойност на поръчката е 183 120.89 лв. без ДДС, като най-ниската оферта от 145 837,30 лв. е подадена от дружеството „Ник Строй 2000” ЕООД на Николай Колев от Русе. Втората „примамлива“ оферта е на благоевградските бизнесмени Георги Шапков и Любен Янев, като фирмата им „Престиж Бизнес-93” ООД предлага да ремонтира покрива на училището срещу сумата от 174 273,12 лв. Ценовото заявление на „РКЕМ Груп” ЕООД от Сапарева баня с управител Райна Янчова е 176 291,09 лв., а най-високата оферта за изпълнение на поръчката е подадена от пернишката фирма на Иво и Силвана Гаджови, които предлагат да ремонтират СОУ „Паисий Хилендарски“ срещу сумата от 183 094,19 лв.

Фирмата, която ще спечели обществената поръчка с възложител община Струмяни, ще трябва да демонтира старите керемиди и капаци, изгнилата дъсчена обшивка по покрива и всички други заложени в техническата документация строително-монтажни работи.

Фирмата победител ще има за срок не по-малко от 45 и не повече от 90 календарни дни да ремонтира покрива на СОУ „Паисий Хилендарски“ в село Микрево.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари