Русенка: Крайно време е да си купим лодки за придвижване

3

Голяма ВиК авария изненада неприятно жителите на квартал "Здравец Изток"

"Мине не мине време отново сме без вода - квартал "Здравец Изток". Крайно време е ние Русенци да си купим лодки за придвижване....", оплака се жителка на Русе след поредната ВиК авария.

Тази сутрин спукан водопровод превърна улица "Рига" в река. Дебитът на водата е бил толкова силен, че е изместен асфалт, камъни и пръст, като потокът е достигнал района на Дойче шуле.

Водата в квартала е спряна, започват изкопни дейности. Там, където е избила водата, всичко е подкопано и автомобилите не могат да минават. Улица “Рига“ вече е проходима.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    6
    Спонсор
    Едно време на булевард ЛИПНИК има ше 3 чешми с вода за пиене за живее щите в лозята/кьошковете/ Ся и тях ги няма! Като пълнех шише с вода на кръстовището на Разпределителна то се изпотяваше от студ! Ся всичко" де мократично" отлетя!
  • 1
    5
    Спонсор
    Е как от 1990 инджинерите и секрета рките от ВЪХ И КА да живеят в панел ки ли искате! ЦВЪКО требе да има съ седи по ПАЛАТ!
  • 2
    4
    Спонсор
    Пък някой пишеше, че ТИРОВЕ минав али от там! Добре че нарязаха и прода доха ТАНКОВЕТЕ,че иначе и те са вър вят от там!
  • 9
    3
    Към Долния
    Проекта си беше на общината с фирми подизпълнители от незнайни градове с работници от кол и въже.Легенди се носят колко пари е откраднал ловната топка, Свинята Савов-в ада да се пържи на 250 градуса С.
  • 18
    2
    плюс-минус
    При многогодишния "ремонт" на ВИК-Русе, доста от работниците са от други региони на държавата и са общо взето некадърни. И те, и ръководството на русенското ВИК. Тъкмо асфалтират и на другия ден - разкопават. А, и да не забравя нещо истинско: по времето на соца кубик бистра студена вода струваше няколко стотинки. Днес - 5 лева.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари