Русенка е първа при жените на 6-часовия маратон на Градския стадион

6
Евгения Аврамова-Стоянова измина близо 63 км
Евгения Аврамова-Стоянова измина близо 63 км Снимка: Facebook

При мъжете класирането е в полза на съседна Румъния

Финишираха първите ни състезатели, които успешно завършиха дисциплината от 6 часа.

При жените първа е Евгения Аврамова-Стоянова от град Русе със 156 обиколки и изминати 62.400 км.

Втора се нарежда Емел Махмуд от България със 134 обиколки и 53.600 км, а трета се нареди Станимира Желязкова, отново от България със 127 обиколки и 50.419 км.

При мъжете класирането е в полза на съседна Румъния, като първи финишира Кристиян Серетан със 194 обиколки и 77.271 км. Втори до него се нарежда Бутум Радвам със 191 обиколки и 76.400 км, а третото място заема Георге Танасе със 189 обиколки и 75.204 км.

При ветераните беше наградена Галя Димитрова със 113 обиколки и 44.858 км.

Честито на всички 25 състезатели, които финишираха успешно в рамките на 6 часа и навъртяха 3543 обиколки или над 1 417 км на Градски стадион в Русе.

Трикратният рекордьор на Гинес по плуване Теодор Цветков награди победителите в 6-часовото предизвикателство на Danube 24h RUN

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари