Русе ще има проблеми с парното и топлата вода в следващото денонощие

0
В целия град ще има смущения в топлоподавеното, съобщиха "Топлофикация" - Русе
В целия град ще има смущения в топлоподавеното, съобщиха "Топлофикация" - Русе

В целия град ще има смущения в топлоподавеното, съобщиха "Топлофикация" - Русе

Поради отстраняване на повреда в топлоизточника ще има смущения в топлоподаването по цялата топлопреносна мрежа на гр. Русе за периода от 19:00 ч. на 12.01.2022 г. до 19:00 ч. на 13.01.2022 г, 

Допълнителна информация може се получи на денонощния телефонен номер на диспечерска служба (082) 841 905.

Ръководството на „Топлофикация Русе” АД се извинява за създадените неудобства.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Ивайло
    Крайно време е изпражняемата тъпофикация да пуска информации само за дните, в които се очаква да няма проблеми с услугите им. Поне ще са по-малко публикациите...
  • 9
    2
    Иван Драганов
    Да, няма проблем, "Топлофикация", извинени сте! Дажи Ви благодарим, че ни уведомявате, и че ни се извинявате, че ще стоим (пак) на студено. Даже ако прецените за по-добре, изчакайте още малко да паднат температурите, да стане съвсем сибирски студа и тогава нарушете топлоподаването! И не си давайте никакъв зор да го възстановявате бързо! От къде на къде! Ще чакаме там, когато стане и туйто! А ние пак ще си платим пак чинно сметките без закъснение разбира се! И да, няма нужда да ни се извинявате повече никога за причиненото неудобство, излишно е, ние сме си свикнали на неудобствата. Даже наругайте ни, че сме имали нахалството да сме ви клиенти, и че имаме претенции към услугите, които ни предоставяте! Аааа, маха!!! Така си заслужаваме ние, простите!
  • 12
    1
    РУСЕНЕЦ
    ПЛАЩАНЕТО НАЛИ Е РЕДОВНО.СПИРАЙТЕ,ПУСКАЙТЕ,АГНЕТА МНОГО.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари