Авария остави без парно абонати в центъра на Русе

0
Ръководството на „Топлофикация Русе” се извинява за създадените неудобства!
Ръководството на „Топлофикация Русе” се извинява за създадените неудобства!

Това стана ясно от уведомление за временно прекъсване на топлоснабдяването на обекти в топлофикационен район "Център", захранени от ГАС 7

Поради извършване на неотложни ремонтни дейности на присъединителен топлопровод има ВРЕМЕННО ПРЕКЪСВАНЕ НА ТОПЛОСНАБДЯВАНЕТО за периода от 12:00 ч. на 15.02.2023 г. до 16:00 ч. на 16.02.2023 г. към обекти в топлофикационен район "Център", захранени от ГАС 7, намиращи се между ул. "Александровска", ул. "Майор Атанасов Узунов", ул. "Васил Петлешков" и ул. "Мостова", съобщиха от „Топлофикация Русе” АД.

Допълнителна информация може да получите на денонощния телефонен номер на диспечерска служба (082) 841 905.

Ръководството на дружеството се извинява за създадените неудобства!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    такаа
    не знам за вас, но по- големи некадърници едва ли ще намерите от топлофикация, вече 3 път разкопават едно и също място в разстояние на 1 година... уникални тъпунгери
  • 4
    2
    Наистина
    Не трий коментари които са не особено .
  • 7
    1
    Търпение
    Дават добро време късмет Лий сте тези от ТЕЦ ама докога или колкото толкова ден да мине парата да пренесем след нас потоп . Това до оправата се отнася Ама що ли се хабим то ги плюеш те мислят че дъж вали.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари