Русе прие треньорски семинар на БФ Волейбол

1
В Русе участие взеха 30 треньори по волейбол, което е най-голямата група от старта на програмата на Българска Федерация Волейбол (БФВ)
В Русе участие взеха 30 треньори по волейбол, което е най-голямата група от старта на програмата на Българска Федерация Волейбол (БФВ) Снимка: БФВ

В Русе участие взеха 30 треньори по волейбол, което е най-голямата група от старта на програмата на Българска Федерация Волейбол (БФВ)

Рекорд по посещаемост бе отчетен в Русе за традиционния треньорски семинар, организиран от Българска Федерация Волейбол (БФВ). Крайдунавският град бе домакин на събитието за регион Добруджа в неделя, 23-ти април.

В Русе участие взеха 30 треньори по волейбол, което е най-голямата група от старта на програмата. Никола Димитров запозна присъстващите с лекциите на тема „Ролята на треньора при подрастващите", а заедно с него бе и Евгени Иванов – председател на Комисията за детско-юношески волейбол към БФВ.

Програмата, която представя най-новите тенденции и модерни практики за ролята на треньора и учебно-тренировъчния процес при подрастващите, отново премина в два етапа: теоретична и практическа част. Те се проведоха в зала „Арена".

По време на събитието стана ясно, че спортното училище „Майор Атанас Узунов" в Русе е започнало инициатива да възобнови приема на ученици за специализирана подготовка по волейбол.

В събота, 22 април, Треньорски семинар се проведе и за регион Странджа. Домакин бе Димитровград, където участие взеха 15 треньори, а за практическата дейност се включиха деца (прекадети) от ВК Раковски – Димитровград. Събитието продължи три часа, като и тук бе разделено на две основни части.

"Всичко мина много добре. Обратната връзка от треньорите е, че са доволни и ще им е от полза наученото", коментира Евгени Иванов след двата семинара.

БФВ изказва своята благодарност към партньорите, подкрепящи инициативите за повишаване квалификацията на треньорите по волейбол в България.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари