Русе е в топ 3 на градовете у нас, които си струва да бъдат посетени след Нова година

21
Русе е чудесен град, който е подценяван от туристите, но крие огромен чар
Русе е чудесен град, който е подценяван от туристите, но крие огромен чар Снимка: Бонка Ангелова / фейсбук

Повечето хора не смеят да правят големи планове за пътешествия по ред причини, но нашият приключенски дух копнее да види нещо ново, било то само за един уикенд.

Именно заради това в тази статия ще дадем три предложения за чудесни български градове, които можем да посетим в първия уикенд след празниците и да им се насладим, пише Венко Добрев в Актуално. Те са доста различни един от друг и се намират в различни части на страната, така че може да дори да ги обиколите в три различни пътешествия.

Велико Търново

Старата столица винаги е добра идея. Прекрасен град, който може да предложи много хубави моменти. Намирането на достъпен апартамент под наем за кратко време не е никак трудно, а след 04.01 се очаква всички интересни музеи и галерии да отворят. В близост до Велико Търново са чудесните Трявна и Дряново, което допълнително прави този чудесен български град достойно предложение за първо пътуване през 2021-ва година.

Пловдив

Древен и вечен и прекрасен избор за една зимна разходка. Туристите почти липсват, а музеите и галериите са чудесна спирка за всички любители на изкуството и историята. Освен това градът може да предложи и чудесни места за разходка навън. Намира се в средата на България, което го прави леснодостъпен. Отново има огромен избор на места за настаняване като апартаменти под наем. Въобще няма как да сбъркате.

Русе

Някои хора може би ще повдигнат вежди тук, но Русе е прекрасен избор за пътуване. Архитектурата на града е феноменална, има страхотни музеи, а идеята да се разходим край Дунав също много ни привлича. 

Русе е чудесен град, който е много подценяван от туристите, но крие огромен чар, който си струва да бъде открит.

Това са нашите три предложения за пътувания, с които да откриете новата година. Насладете им се!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари