Румен Радев издаде указ за гласуване на кабинета

0
Номинираната за министър-председател Мария Габриел върна изпълнен първия проучвателен мандат
Номинираната за министър-председател Мария Габриел върна изпълнен първия проучвателен мандат Снимка: БГНЕС

Номинираната за министър-председател Мария Габриел върна изпълнен първия проучвателен мандат

Държавният глава Румен Радев подписа указ, с който предлага на 49-ото Народно събрание да избере за министър-председател кандидата, предложен от първата по численост парламентарна група, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Днес на „Дондуков“ 2 президентът се срещна с кандидата за премиер, излъчен от ГЕРБ-СДС, и с представители на парламентарната група. В разговора участва и вицепрезидентът Илияна Йотова. Номинираната за министър-председател Мария Габриел върна изпълнен първия проучвателен мандат, който ѝ беше връчен вчера от държавния глава в съответствие с конституционната процедура, и представи състав и структура на Министерски съвет.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари