Румен Радев е впечатлен от организацията във ВИТТЕ Аутомотив България

4

Президентът на Република България посети ВИТТЕ Аутомотив България

На 21.02.2020 г. (четвъртък), Президентът на Република България - Румен Радев, посети завода на ВИТТЕ Аутомотив - един от водещите производители на системи  за заключване в автомобилния бранш.

Визитата бе част от програмата на държавния глава в Русе. Президентът бе придружен от г-н Калоян Методиев (Началник кабинет), г-н Николай Копринков (Секретар по вътрешна политика), г-жа Валентина Танева (Съветник по образованието) и заместник-кметовете на Община Русе - г-жа Златомира Стефанова и г-н Димитър Недев.

По време на срещата с ръководството на компанията Президентът се запозна с историята на ВИТТЕ Аутомотив, развитието на производствените мощности и социалната политика на фирмата в България. Презентацията направи управителят на ВАБ д-р Христо Христов. По-късно, по време на обиколката в завода, г-н Радев и придружаващата го делегация видяха работната среда, където месечно се произвеждат над 7 млн. продукта.

Производственото портфолио на ВИТТЕ Аутомотив България може да се похвали с нови продукти – предни и задни камери за S-класите на Мерцедес. Президентът Радев бе сред първите, които видяха технологичния процес.

“Аз съм впечатлен от организацията на този сложен процес, всичко да се обедини в една система, от доставките до производството и детайлите да излизат пакетирани. Поздравления!”, бяха думите на Президента Радев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Чудя се, децата на две сестри, които са от един и същ мъж, какви са помежду си

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари