Румен Радев е в Лондон за погребението на кралицата

0
Българският държавен глава се подписа в книгата за съболезнования
Българският държавен глава се подписа в книгата за съболезнования Снимка: БНТ

Церемонията е насрочена за утре и ще събере най-много лидери от цял свят

Президентът Румен Радев пристигна в Лондон за погребението на кралица Елизабет Втора, което ще се проведе утре. Българският държавен глава се подписа в книгата за съболезнования за кончината на Нейно величество.

"Кралица Елизабет Втора управлява с достойнство и сила на духа, превръщайки се в устойчив символ на благородни добродетели в нашата турбулентна епоха. Винаги ще ценя дълбоко времето, прекарано с нея, благословена с мъдрост и способна да пренася по удивителен начин уроците от миналото през съвремието ни към бъдещето. Дори в смъртта си Нейно Величество продължава да ни обединява, не само нейните сънародници, които чакат с дни, за да отдадат почит на кралицата, но също и целият свят - с масовото присъствие на световни лидери тук за церемонията.", заяви президентът Румен Радев.

Церемонията, насрочена за утре, се очертава да се превърне в едно събитията, събрали на едно място най-много държавни лидери от целия свят. В Лондон българският президент е придружен от съпругата си Десислава Радева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    плюс минус
    Достолепно дълголетие! Дай, Боже, всекиму!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари