Румънска банда сложи в малкия си джоб родните обирджии

0
Румънци обраха 6 магазина само за ден по морето
Румънци обраха 6 магазина само за ден по морето

Румънска банда направи показен гастрол по Южното Черноморие и сложи в малкия си джоб родните обирджии.

Само за ден комшиите са успели да измъкнат оборотите на пет магазина и една бензиностанция. Започнали ударно от Бургас, където опразнили касата на първия магазин. След това отпрашили към Созопол за втори удар. Последователно измъкнали оборотите на още два магазина в Приморско и Царево. Накрая атакували бензиностанция край Приморско и тръгнали по обратния път, пише Телеграф.

Полицаите обаче вече били по следите им и завардили всички възможни изходи, още повече, че крадците били засечени от няколко камери и униформените вече имали марката и номера на колата им. Хванали ги в сряда следобяд близо до Обзор на път за Румъния. Малко по-рано обаче, минавайки през Несебър, румънските апаши ударили за последно още един магазин. Те успявали да заблудят продавачките като им пробутвали номера, че са на екскурзия у нас и са се загубили.

В схемата участвали трима души като двама от тях влизали в магазина, а третият ги чакал отвън в колата. Докато продавачката услужливо показвала по кой път да минат, единият от бандитите пребърквал чекмеджето на касата и измъквал всичко, което намери. Тримата обирджии са прибрани в следствения арест в Несебър. Разследването срещу тях продължава, тъй като полицаите подозират, че те са извършили поне още дузина подобни обири в районите на Пловдив, Добрич, Русе и Стара Загора, където също обикаляли.

Източник: Телеграф
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари