Росица Христова бе избрана за член на Етичната комисия към Националната мрежа на здравните медиатори

0
Здравният медиатор на Община Русе получи сертификат за принос в подобряване дейността на институциите с уязвимите общности
Здравният медиатор на Община Русе получи сертификат за принос в подобряване дейността на институциите с уязвимите общности Снимка: Община Русе

Здравният медиатор на Община Русе получи сертификат за принос в подобряване дейността на институциите с уязвимите общности

В периода 18 - 20 ноември 2022 г. в гр. Велинград се проведе IX Национална среща на Национална мрежа на здравните медиатори /НМЗМ/ и обучителен семинар.

На общото събрание на НМЗМ Росица Христова с 200 гласа беше избрана за член на Етичната комисия на Национална мрежа на здравните медиатори с мандат 3 години.

Тя получи сертификат за принос в подобряване дейността на институциите с уязвимите общности на територията на община Русе и за ползотворната си работа и координация като областен отговорник на здравните медиатори, съобщиха от Община Русе.

Националната среща беше под надслов „Ваксинопрофилактиката осигурява здраве за всеки. Информационна спинална мускулна атрофия“. Обучители по темите бяха д-р Александър Симидчиев, доц. Ангел Кунчев, проф. Тодор Кантарджхиев, проф. Ивайло Търнев, доц. Андрей Галев, проф. Радка Аргирова, проф. Георги Мемеков и др.

Участието в срещата повиши квалификацията и уменията на здравните медиатори чрез продължаващото обучение с фокус ваксинопрофилактика и повишаване на имунизационния обхват с ваксини от задължителния имунизационен календар.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари