Романтичното риалити „Ергенът“ с втори сезон през 2023

1
25 дами ще търсят любовта в лицето на пианиста Евгени Генчев
25 дами ще търсят любовта в лицето на пианиста Евгени Генчев

25 дами ще търсят любовта в лицето на пианиста Евгени Генчев

След невероятния и много успешен дебют на „Ергенът“ в ефира на bTV, риалитито, провокирало безапелационен обществен интерес, ще предложи през 2023 година нови емоции на зрителите. Сред екзотичната обстановка на едно от най-известните курортни селища в Беломорието – Бодрум, любовните трепети и горещите страсти ще развълнуват аудиторията по нов начин.

Вторият сезон на романтичното приключение ще отведе дамите, които копнеят да се срещнат и опознаят Евгени Генчев, на невероятно пътуване, целта на което е една – да открият любовта. Виртуозът, покорил световните сцени на няколко континента, е готов да отвори душата си не само за музиката, но и за жената, която със своите качества ще успее да развълнува сърцето му.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари