Първата целувка в "Ергенът"

0
Неочаквано сред многобройните обожателки, Евгени направи своя избор
Неочаквано сред многобройните обожателки, Евгени направи своя избор Снимка: Secret.bg

Неочаквано сред многобройните обожателки, Евгени направи своя избор

Желанието на всички участнички да спечелят сърцето на пианиста, не попречи на Валерия Георгиева да прелъсти Евгени Генчев.

Всички жени използват различни стратегии и похвати, за да се вкопчат в ергена и да получат своята роза. За тяхно най-голямо разочарование, световноизвестния виртуоз се престраши и целуна страстно моделката Валерия Георгиева.

Това предизвика много противоречиви коментари и емоции на няколко от дамите, които до този момент не са показвали такива.

"Пожелавам ти да намериш истинската любов!" С тези думи към Евгени, Мария си тръгна от романтичната бодрумска приказка. "Аз ти пожелавам абсолютно същото", отвърна й Ергена.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари