Рок бандата "Jeremy?" забива тази вечер в Русе

0
Билетите са по 10 лева
Билетите са по 10 лева

Рок бандата "Jeremy?" забива тази вечер в Русе

На 3 юли музикантите идват в Русе, тъй като са гости на фестивал Ruse Summer Festival. Фестивалната сцена е разположена в двора на бившето училище по ЖП транспорт. Изявите на нея ще продължат до неделя, 4 юли. Билети могат да се закупят единствено на страницата на фестивала или на място на входа. Днес цената на билетите е 10 лева заради гостуващата група. "Jeremy?" започват изявата си в 22 часа довечера.

Членовете на групата Ерсин Мустафов, Ташо Колев, Росен Ватев и Краси Тодоров радват феновете си с лятно турне из цялата страна. Сега на музикантите им предстоят още 12 нови дати.

На 18-ти ще вдигнат на крака Града на Тепетата, 5-дни по-късно ще се качат и на сцената в Хасково, а край на юлската си турне-идилия ще поставят в Кюстендил на 24-ти.

На 2-ри август пък четиримата рокаджии отново ще дадат старт на музикалната си обиколка в столицата, след което се ще прекарат почти целия остатък от месеца по българското Черноморие. Следват 3-ти август в Бургас, 4-ти в Лозенец, 15-ти в Арапя, 27-ми във Варна, а на следващия ден рязко сменят локацията със Севлиево.

На първия ден от септември Jeremy? отново ще минат през София, нo на 4-ти ще финализират турнето си пак от плажа – този път в Китен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари