Родители замразиха труповете на децата си във фризер

0

Китайско семейство, чийто две деца са се удавили в строителен изкоп, замразиха телата на двете си малки момчета, докато властите не обяснят, защо ямата не е била запълнена. Дупката е била изкопана преди две години в град Лоуди в провинция Хунан, за да се прокара нов път. Строежът обаче бил изоставен, а ямата частично се напълнила с вода и се превърнала в популярно място за игра сред местните деца.

Миналата седмица, въпреки предупрежденията на родителите си, тригодишния Чунг и неговия петгодишен брат Ху са отишли да си играят до ямата заедно с двама по-големи свои приятели. Момчетата са хвърляли камъни в наводнената дупка, но в един момент те паднали в нея и са се удавили. Чунг се е подхлъзнал, а Ху се е опитал да го спаси. И двете момчета не са могли да плуват. Ужасени от това, че могат да загазят, другите деца се разбягали по домовете си. Няколко часа по-късно Чун и Ху били намерени мъртви.

Инцидентът е станал само дни след друг, при който малко момченце е паднало в наводнената яма, но е било спасено от случаен минувач. Бащата на загиналите момчета, 28-годишният Цаи Либяо и 27-годишната им майка Уанг сега настояват градският съвет да им даде обяснения защо се е случила трагедията и да им изплати компенсации.

Те боготворяха двете си момчета, правеха всичко за тях, а сега просто искат отговори. Съветът е знаел, че това място е опасно, но не е взел мерки, въпреки многобройните оплаквания, дори когато миналата седмица едно дете за малко щеше да се удави“, казва съседът на почерненото семейство Шен Пай.

Към момента от градския съвет не са коментирали трагичната случка. По въпроса мълчи и строителната фирма, която е била дала обещание да запълни дупката.

Междувременно родителите са сложили телата на децата си във фризер, пълен с лед, на мястото на трагедията и спят до него в очакване на нови новини от страна на властите.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари