Родител уби 11-годишно дете заради спречкване в училище

39
Трагичен инцидент във Варненско
Трагичен инцидент във Варненско Снимка: Архив

Трагичен инцидент във Варненско

11-годишно момче е убито след спречкване с друго дете във Варненско. Случаят е от октомври. За трагичния инцидент с подробности разказва близка на загиналото момче, алармира Glasnews.bg.

"Дамян Асенов от варненското село Брестак влиза в сблъсък с третокласник в междучасие в училището "Св. Иван Рилски" в село Червенци". Това става, когато по-малкият минава през крака на Дамян, а той саморазправяйки се, е ударил водача на колелото.

Колоездачът обаче имал рана от операция точно на удареното от Дамян място и се оплаква на да каже на баща си.

"Бащата идва, вижда Дамян и го подгонва с колата си. Блъска го и след като той пада на земята, бащата започва да го рита и бие счупвайки му лявата ръка и обезобразявайки почти напълно лицето му от бой. ", разказва Силвия Иванова.

По думите идва и майката на момчето с колелото, която също му е нанесла удари.

"Дамян отива на спирката да си чака рейса, през което време учителката звъннала на майка му, за да и каже как мъж гони детето и с кола, но разправа от страна на учителката, директор или дори охраната на училището не е имало. Също така никаква реакция не е имало и от страна на шофьора на учебния автобус. Дамян се качил и си слязъл от превозното средство, без дори един коментар за състоянието, в което се намирал. Заради тежките си наранявания не могъл да се прибере до вкъщи и виждайки познат с кон и каруца го помолил да го закара. Когато се прибрал, майка му го завела във Варна в спешното отделение на окръжна болница, където той изпада в кома и три дена по-късно умира.", добавя тя.

"Има много деца очевидци на цялата история, родители които съчувстват на близките на Дамян искат да отпишат децата си от това училище, за да се опитат да вдигнат поне малко бунт, да има малко правосъдие. Родителите на Дамян са в шок. Тази дума дори и малко не описва състоянието, в което се намира майка му.", споделя още Силвия.

Бащата на детето с колелото вече е обвинен в убийството. Предстои да бъдат изнесени още подробности за случая.

Дамян бе погребан по-рано днес от близките.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    7
    Десислава Тодоровa
    То бива неграмотност, но с такъв правопис е престъпление да се пишат статии в Интернет! Направете услуга на читателите, не се занимавайте с журналистика! Вероятно призванието Ви е другаде!
  • 5
    6
    Петър Петров
    Бахти изрода мръсен.Да отнеме живота на детето.Съчувствам на майката и на бащата Изказвам моите изскренни съболезнования към семейството на детето.Този заслужава доживотна присъда без право на замяна.Да умре във затвора.
  • 12
    5
    Граматикова
    Абе, хора, журналисти ли сте, какви сте не знам, но вижте си неграмотно написания текст!
  • 12
    4
    Про
    А да убиеш дете? Боже, как може? Какво е това? А иначе за сведение, в ТИМ подобни не само не взимат, ами и сами биха се разправили сигурно с подобен изрод! За Възраждане не знам, те се кефят гледам сега на Хамас, които са напълно ОК с убийства и изнасилвания, така че може и да е от Възрждане.
  • 7
    3
    Всички възрожденци хулите
    Ама като се окаже, че бащата е тимаджия-авер на Копейката ВЕДНАГА ще завъртите лопатата. Такива сте вие - фурнаджийски лопати. Смъртна за бащата и за всички тимаджии. Часът им настъпи
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари